Alanya - Delphin Deluxe


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Luxusní hotel značky Delphin přímo na pláži se nachází mezi oblastí Side a Alanya, do obou z těchto měst je to asi 30 km (hotel nabízí bezplatnou dopravu z hotelu). Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a annex budovy. Uspokojí všechny věkové kategorie a náročnější klientelu. Vřele doporučujeme rodinám s dětmi, kteří chtějí spoustu vyžití pro své ratolesti.

PLÁŽ

Písečná pláž přímo u hotelu disponuje molem a plážovým barem.
Osušky, matrace, slunečníky a lehátka zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoj s možností až dvou přistýlek je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, wifi, minibarem (zdarma denně doplňován) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem, telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snack, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin .

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 7 a la carte restaurací (1x vstup zdarma – nutná rezervace) 17 barů, kavárna, patisserie,vitamínový bar, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 3 venkovní bazény, 1 dětský bazén,krytý bazén, bazén pro dospělé, aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnost, prádelna, room service, obchodní arkáda, disko,kino,lunapark, 2 tenisové kurty, lékař, bezplatný shuttle do Alanye, Side a Manavgatu.

AKTIVITY

Animační a večerní programy, boccia, aerobic, šipky, stolní tenis, tenis, basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní, moderní hotel značky Delphin, známé díky skvělé úrovni služeb, leží přímo na pláži a nachází se v oblasti Okurcalar. Resort se skládá z hlavní a vedlejší budovy. Díky jedinečné vybavenosti a skvělé dovolenkové atmosféře uspokojí všechny věkové kategorie i náročnější klienty. Nachází se cca 30 km do centra města Side a 32 km od centra města Alanya, hotel nabízí bezplatnou dopravu, nebo je možné využít lokální veřejnou autobusovou dopravu. Vzdálenost od letiště cca 90 km.

Písečná pláž s hrubším pískem přímo u hotelul, lehátka, matrace, slucečníky a plážové osušky zdarma. Disponuje molem a plážovým barem.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 7 a la carte restaurací (1x vstup zdarma – nutná rezervace) 17 barů, kavárna, patisserie,vitamínový bar, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 3 venkovní bazény, 1 dětský bazén,krytý bazén, bazén pro dospělé, aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnost, prádelna, room service, obchodní arkáda, disko,kino,lunapark, 2 tenisové kurty, lékař, bezplatný shuttle do Alanye, Side a Manavgatu.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, boccia, aerobic, šipky, stolní tenis, tenis, basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin .

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností až dvou přistýlek je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, wifi, minibarem (zdarma denně doplňován) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem, telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta