Sousse - MARHABA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v krásné palmové zahradě 1 km od centra města Sousse a 6 km od přístavu Port El Kantaoui. V blízkosti hotelu jsou obchody, bary, restaurace. 3 km od hotelu je golfové hřiště.

Pláž: Hotel leží u krásné široké pláže s jemným pískem. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel patřící do skupiny Marhaba hotels, která byla oceněna certifikátem za kvalitu poskytovaných služeb. Je vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, snack bar u bazénu, restaurace na pláži, maurská kavárna, internetové připojení, obchody, kadeřnictví a kosmetický salón.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, sauna, lázně, masáže, fitness centrum, balneoterapie, lukostřelba, vodní pólo, aerobic, volejbal, plážový volejbal, basketbal, petanque, animační programy, vodní gymnastika, tenisové kurty, squash, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Venkovní bazén, mini klub, hřiště.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.
 Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 11:30 pozdní snídaně-15:00 - 17:00 káva, čaj, zákusek-1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)-09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, fén, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek. Za poplatek minibar a WiFi internetové připojení.