Sousse - Hotel Marhaba Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Příjemný hotelový komplex leží v 10 hektarové palmové zahradě přímo na jedné z nejkrásnějších pláží v letovisku Sousse a zároveň přímo u 4 km dlouhé přímořské promenády (nákupní a zábavní možnosti). Letiště Tunisu – Carthage je cca 150 km, jachtařský přístav Port El Kantaoui 5 km (pohodlně dostupný místní dopravou nebo levným a spolehlivým taxi).

Pláž: Široká písčitá pláž (nejkrásnější v letovisku) s pozvolným vstupem do moře a pestrou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek) se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Poznámka: V Tunisku je zavedena povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie ubytovacího zařízení. V 5* a 4* hotelu činí cca 3 TND/osoba/noc, ve 3* hotelu cca 2 TND/ osoba/noc a ve 2* hotelu cca 1 TND/osoba/noc. U pobytů do 7 nocí je účtován skutečný počet nocí, u pobytů 7 nocí a více je účtováno 7 nocí. Taxa se platí pouze za osoby starší 12 let včetně. Upozorňujeme, že výše taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj), nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a prostorným lobby, směnárna, Wifi na recepci zdarma, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, maurská kavárna, noční klub, společenská místnost, prádelna, obchod se suvenýry, dětské hřiště, wellness centrum, bazény, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), sluneční terasa, parkoviště, sportoviště, fitness centrum, animační programy, šipky, volejbal a minigolf.

Vybavení pokojů: Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti, jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (oddělená toaleta, sprcha, vysoušeč vlasů), satelitní TV, bezpečnostní schránkou, telefonem, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkónem nebo terasou. Na vyžádání je možný pokoj s výhledem na moře (za poplatek).


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Monastir / Enfidha – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s vybraným typem stravování- Služby česky mluvícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Rozšířené Top cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)