Port el Kantaoui - Marhaba Palace


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž

Písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky za zálohu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní TV, mini bar, koupelna s vanou či sprchou, fén na vlasy, balkon či terasa. Za příplatek pokoje s výhledem na moře či větší suite pokoje.

Strava

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Svačiny během dne. Jednou za pobyt mohou hosté využít a lá carte restauraci (po předchozí rezervaci). Alkoholické a nealkoholické rozlévané nápoje místní výroby od 9:00 do 24:00.

Vybavení

24 hodinová recepce, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, dva venkovní a jeden vnitřní bazén, dětský bazén, dětské hřiště, wifi na recepci zdarma, , směnárna, noční klub, obchod se suvenýry, konferenční místnosti a kadeřnictví.

Aktivity

Stolní tenis, basketbal, mini fotbal, aerobic, volejbal, tenisové kurty, dětský klub, mini golf, posilovna zdarma.

Vodní sporty na pláži, masáže za poplatek.

Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace).

Marhaba Palace: Luxusní hotelový komplex se nachází v přístavním městě Port El Kantaoui, které nabízí komfort pro strávení příjemné dovolené. Výhodou tohoto hotelu je bohatý program all inclusive. Další oblíbená turistická oblast v blízkosti je město Sousse s historickými památkami, které se nachází asi 10 kilometrů od hotelu. Mezinárodní letiště Monastir je vzdáleno 25 kilometrů.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a fakultativní výlety