Port el Kantaoui - Le Soleil Abou Sofiane Hotel


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Le Soleil Abou Sofiane Hotel

Hotel Le Soleil Abou Sofiane se nalézá v srdci věhlasného tuniského letoviska Port El Kantaoui. Obklopuje ho krásná rozlehlá zahrada, přes kterou dojdete k nádherné, pozvolně se svažující písečné pláži. Pokud jste milovníci golfu, vaše srdce zaplesá – jen pár metrů od hotelu najdete 36jamkové golfové hřiště.

Centrum města Sousse se nachází 8 km od hotelu, letiště v Monastiru 25 km.

Soukromá písečná pláž s lehátky, slunečníky a barem zdarma se nachází přímo u hotelu. Restaurace na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi (zdarma), hlavní restaurace, tuniská restaurace s obsluhou (jednou za pobyt zdarma, jinak za poplatek), restaurace na pláži (za poplatek), snack bar, zmrzlinový kiosek, 4 bary, diskotéka, venkovní bazén s lehátky a slunečníky, dětský bazén, krytý bazén, miniklub, dětské hřiště, obchody, Spa centrum, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy, živá hudba, večerní show, karaoke, posilovna, 2 tenisové kurty, stolní tenis, lukostřelba, minigolf, volejbal, basketbal, fotbal, ranní a vodní gymnastika, step aerobik, plážový volejbal, tanec, šipky, boccia, karetní hry, soutěže. Za poplatek vodní sporty na pláži, masáže a procedury ve Spa centru, sauna, herna s kulečníkem a golfové hřiště.

Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne, zmrzlina, odpolední káva, noční občerstvení. Jednou za pobyt možnost večeře v restauraci s obsluhou. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních alkoholických nápojů k dispozici od 10.00 – 02.00.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován minerálkou), koupelnou se sprchou, WC, fénem a balkonem nebo terasou.

Na vyžádání propojené rodinné pokoje.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a fakultativní výlety