Port el Kantaoui - Iberostar Selection Diar el Andalous


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

AKTIVITY

Animační programy pro děti i dospělé během dne, večerní programy, miniklub, tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), plážový volejbal, lukostřelba, šipky, stolní tenis, petanque, wellness, fitness, nemotorizované vodní sporty. Za poplatek masáže, sauna, motorizované vodní sporty na pláži.

Poloha: Tunisko

Pláž: Iberostar Selection Diar el Andalous

Velmi pěkný, luxusní resort mezinárodního řetězce Iberostar je postaven v arabském stylu. Leží v překrásné a rozlehlé zahradě přímo u písčité pláže. Svými nadstandardními službami uspokojí i náročného klienta. Centrum letoviska Port El Kantaoui se nachází 1,5 kilometru od hotelu, dostupné příjemnou procházkou. Letiště v Monastiru vzdáleno zhruba 30 kilometrů.

Písčitá pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. Plážové osušky za depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (tuniská, italská a asijská 1 x za pobyt s rezervací), lobby bar, snack bar, maurská kavárna, menší obchodní arkáda, konferenční místnost, 2 bazény z toho jeden relaxační, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness, fitness, WiFi v celém areálu zdarma.

Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, během dne lehký snack, káva a zákusky, tématické večeře, a la carte restaurace (rezervace nutná), alkoholické a nealkoholické rozlévané nápoje místní výroby od 10:00 – 24:00 hodin, dle otevíracích časů barů.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností jedné přistýlky je vybaven centrální klimatizací (dle sezony), minibarem (láhev vody, denně doplňován), koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, SAT / TV, trezorem (zdarma), balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s výhledem na moře, na vyžádání Star prestige pokoje (VIP), rodinné pokoje (propojené pokoje) a suity.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a fakultativní výlety