Monastir - EDEN CLUB ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v oblasti Skanes, 9 km od centra Sousse a 14 km od centra města Monastir. Nedaleko hotelu je golfové hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, bar u bazénu, lobby bar, maurská kavárna, obchody, internetové připojení, čistírna, diskotéka, kosmetický salón a kadeřnictví.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, krytý bazén, aquapark, léčebné procedury, sauna, jacuzzi, turecké lázně, masáže, fitness centrum, stolní tenis, tenisové kurty, vodní sporty na pláži, billiard, animační programy, volejbal, lukostřelba, petanque, vodní gymnastika, aerobic, minigolf.

Pro děti: Venkovní bazén, skluzavky, animační programy, miniklub pro děti ve věku 4 - 11 let, hřiště.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

Ubytování: hotel ***

Jednoduše zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem, malým balkónem nebo francouzským oknem. Možnost až dvou přistýlek.