Hammamet - Hotel El Mouradi Hammamet ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex se nachází přímo na krásné písečné pláži v letovisku Hammamet-Yasmine, 9 km od centra Hammametu. Nedaleko hotelu leží zábavní park Carthage Land a golfová hřiště Yasmine Golf a Citrus Golf. Transfer z letiště v Monastiru trvá cca 1,5 hodiny a je vzdáleno 97 km. Mezinárodní letiště Enfidha je vzdáleno 43 km a transfer trvá cca 50 minut. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti hotelu.

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů se nachází přímo před hotelem (mezi hotelem a pláží vede místní komunikace). Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, bar na pláži nabízí pouze nealkoholické nápoje.

Poznámka: V Tunisku je zavedena povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie ubytovacího zařízení. V 5* a 4* hotelu činí cca 3 TND/osoba/noc, ve 3* hotelu cca 2 TND/ osoba/noc a ve 2* hotelu cca 1 TND/osoba/noc. U pobytů do 7 nocí je účtován skutečný počet nocí, u pobytů 7 nocí a více je účtováno 7 nocí. Taxa se platí pouze za osoby starší 12 let včetně. Upozorňujeme, že výše taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Stravování: all inclusive

All inclusive stravování zahrnuje plnou penzi formou bufetu v místech a časech určených hotelem, lehkou svačinu během dne, pozdní večeře a neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, whisky, vodka, rum, míchané nápoje) i nealkoholických nápojů místní výroby. Jednou za pobyt je možnost večeře v a la carte restauraci (po předchozí rezervaci).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Rozsáhlý hotelový komplex disponuje 377 pokoji a klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojením zdarma, směnárnou a prostorným lobby, výtah, tuniská, turecká a italská restaurace, beach bar, american bar, lobby bar, pizzerie, diskotéka, maurská kavárna, velký venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), zahrada, vnitřní bazén, jacuzzi, 2 dětské bazény, tenisové kurty, šipky, lukostřelba, biliard, stolní tenis, minigolf, motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži, mini klub, konferenční sál. Hotel zajišťuje pravidelné bohaté animační programy pro děti i dospělé a večerní zábavné show. K relaxaci je určeno wellness centrum (sauna, fitness, vířivka, masáže, kadeřnictví, kosmetické ošetření, pedikúra, manikúra, tělové ošetření). Pro děti je určeno mini disko, mini klub, hřiště, bazén s brouzdalištěm a hlídání za poplatek.

Vybavení pokojů: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén), klimatizací, telefonem, miniledničkou (konzumace nápojů za poplatek), SAT/TV, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Monastir / Enfidha – Praha - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s vybraným typem stravování- Služby česky mluvícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Rozšířené Top cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)