Hammamet - Hotel Bel Azur Thalasso & Bungalows


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Bel Azur Thalasso & Bungalows

Komfortní hotelový resort je situován na okraji známého letoviska Hammamet, přímo u krásné privátní písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v centru města, které je pohodlně dostupné příjemnou procházkou (15 minut chůze). Milovníci golfu ocení 5 kilometrů vzdálené moderní golfové hřiště (doprava zajištěna zdarma). Mezinárodní letiště Monastir je vzdáleno 80 kilometrů.

Ubytování

Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) fénen na vlasy, telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, chladničkou (za poplatek) a balkonem nebo terasou, bungalovy za příplatek. Prostornější rodinné pokoje s možností až dvou přistýlek jsou možné na vyžádání.

Strava

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu; alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 8:00 do 24:00 hodin; svačiny během dne i v pozdních hodinách. A lá carte restaurace po předchozí rezervaci 1x za pobyt zdarma.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, trezory (za poplatek) a lobby bar, hlavní restaurace, kavárna, a la carte restaurace, snack bar, noční klub, obchodní arkáda, kadeřnictví, konferenční místnost (moderní audiovizuální technika), úschovna zavazadel, společenská místnost se satelitní TV, posilovna, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (za poplatek), SPA centrum, vnitřní vyhřívaný bazén, velký venkovní bazén s integrovaným brouzdalištěm, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), skluzavka, miniklub, dětské hřiště, sportoviště a parkoviště.

Aktivity

Vodní sporty na pláži, SPA centrum, kulečník, posilovna, Thalasso centrum, speciální vyhřívaný bazén se slanou vodou za poplatek.

Animační program pro děti a dospělé, mini golf, stolní tenis, tenis, plážový volejbal, multifunkční hřiště pro děti zdarma.

Pláž: Široká písčitá pláž přímo u hotelu. Vstup do moře je velmi pozvolný a vhodný i pro děti a neplavce. Lehátka a slunečníky zdarma.

Při vstupu Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html

Destinace: Hamm a met je město a turistické letovisko v severním Tunisku , asi 60 km jihovýchodně od Tunisu a 60 km severně od S ous y , u stejnojmenného zálivu a na poloostrově Cap Bon . V roce 2004 zde žilo přes 63 000 obyvatel. Se svými dlouhými písčitými plážemi je jedním z prvních a dnes nejnavštěvovanějším turistickým místem v zemi. Díky turistům vzroste každé léto počet obyvatel na čtyřnásobek.

Staré město (medína) o rozloze asi 200×200 m je na malém poloostrově a dosud je celá obehnána hradbami. Pevnost ( kasba ) se nachází v jejím západní rohu. Uvnitř starého města je Velká mešita z 15. století. Mezi hlavní branou a pevností je mešita Sidi-Gailani z roku 1798. Ve městě je velký muslimský a také malý křesťanský hřbitov. Je zde pohřben i italský politik Bettino Craxi , který byl v letech 1983–1987 premiérem a po korupčních skandálech utekl v roce 1994 do Tuniska pod ochranu prezidenta Ben Alího .
Centrem nového města severně od medíny je Náměstí Mučedníků a s pomníkem ve tvaru Eiffelovy věže. Z náměstí vybíhají dvě hlavní ulice – Avenue Habib Bourguiba a Avenue de la République . Turistické zóny jsou dvě. Menší a starší je severně od města, jižně podél pobřeží se pak 20 km táhne letovisko Yasmine Hammamet . Severozápadně od města je několik kopců s výhledem na město, nejvyšší má téměř 250 m. Ve vile rumunského milionáře George Sebastiana, asi 3 km od centra města, je kulturní centrum, kde se od roku 1964 vždy v červenci a srpnu pořádá Mezinárodní Hammámetský festival hudby a umění ( Festival international d'Hammamet ). Hlavní část festivalu probíhá v amfiteátru pro 1000 lidí s výhledem na město a Hammámetský záliv . (George Sebastian se sem uchýlil v roce 1929 po krachu na newyorské burze . V Sebastianově vile si v roce 1943 zřídil své sídlo německý maršál Erwin Rommel . Roku 1962 Sebastian vilu prodal tuniskému státu.)

Poznámka: Při vstupu Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta, pobytovou taxu
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta, pobytovou taxu