Tenerife - Spring Hotel Vulcano ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihu ostrova, 18 km od letiště, v centru letoviska Playa de las Américas.

Pláž: Přibližně 650 m od komplexu se nachází písečná pláž Playa de Las Vistas se smíšeným pískem, místy s oblázky a pozvolným vstupem do moře.

Sport a zábava: V hotelu je stolní tenis, pétanque, kulečník (na mince). Hotel poskytuje zvláštní servis pro golfisty, nejbližší golfové hřiště Golf Las Américas je vzdáleno cca 1 km.

Obchody: V okolí hotelu jsou různé obchody, restaurace a bary, větší nákupní možnosti v centru městečka Los Cristianos (cca 2 km).

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s „Show Cooking Grill“.

Ubytování: hotel ****

Tento hotel nabízí v jedné sedmipatrové budově celkem 371 pokojů (10 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový terminál (zdarma), restaurace, bar, kadeřnictví, služby prádelny, půjčovna aut. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít služeb relaxačního centra Naz Unisex Beauty (kosmetika, masáže, manikúra). Hotel připravuje denní i večerní animační program (soutěže, mezinárodní show, programy s tancem a živou hudbou, diskotéky).