Tenerife - Jardines De Nivaria *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihu ostrova, 20 km od letiště, v klidné části Costa Adeje.

Pláž: Hotel leží přímo u pláže Faňabé (přes promenádu) s tmavým pískem a výhledem na přístav Puerto Colón a ostrov La Gomera.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma squash, obří šachy a posilovna, za poplatek tenisový kurt, stolní tenis, kulečník (na mince), 9 jamkový putting green. Hotel nabízí úschovnu golfového vybavení.

Obchody: V blízkosti najdete menší obchodní centrum, do centra města se dostanete pěšky asi za 10 min.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel *****

Tento luxusní hotel je po částečné renovaci (léto 2016) a nabízí v pěti budovách 271 pokojů (několik upravených pro tělesně postižené klienty), prostornou mramorovou recepci, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 3 restaurace, 3 bary, 3 kongresové sály, televizní místnost, obchůdek se suvenýry, parkoviště a kryté garážové stání pro hotelové hosty (zdarma). V rozsáhlé tropické zahradě se nachází velký sladkovodní bazén pro dospělé s vodopády (rozdělený na dvě části, část s jacuzzi je celoročně vyhřívaná), dětské brouzdaliště, sluneční terasa, lehátka, slunečníky a dětské hřiště. Hosté mohou využít k relaxaci i nabídku centra El Aequor Spa (sauna, vodní masáže, jacuzzi, turecké lázně a léčebné kúry). Hotel připravuje večerní animační programy.