Tenerife - Jardín Tropical ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jižním pobřeží, 21 km od letiště, téměř v centru letoviska Costa Adeje.

Pláž: Na pláž Playa del Bobo s tmavším míchaným pískem je to pouhých 250 m, na světlou pláž v přístavu Colon přibližně 500 m.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, stolní tenis a kulečník. Jen cca 200 m od hotelu se nachází přístav Colon, kde jsou potápěčské školy, jetski a další vodní sporty. Pro golfisty nabízí hotel veškerý servis a slevy na všechna hřiště ostrova.

Obchody: Menší obchůdky jsou přímo v hotelu, větší nákupní možnosti, různé restaurace a bary asi 300 m od hotelu.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, obědy formou a la carte.

Ubytování: hotel ****

Hotel byl vybudován terasovitě, jako bílé středomořské městečko svažující se k moři, nabízí celkem 390 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 7 výtahů, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, 4 restaurace, 5 barů, společenská místnost s televizí, 4 konferenční sály (až 400 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let, jen o prázdninách a svátcích), hlídání dětí, kadeřnictví, několik obchodů, půjčovna aut a kol, hlídané parkoviště. V subtropické zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden se slanou vodou a jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. K relaxaci je možné využít služby centra Tropical Wellness & SPA (sauna, masáže, vířivá koupel, turecká parní lázeň, lymfatická drenáž, reflexologie, masáže, kadeřnictví a kosmetický salon).