Pineda de Mar - hotel Checkin Pineda - let


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Check - in Pineda, dříve Koppers se nachází v klidové části letoviska, nedaleko historického centra. Hotel má příjemně zařízený interiér a pokoje vybavené klimatizací a balkónem s výhledem do zahrady hotelu či do klidné ulice. Společné prostory hotelu skýtají možnosti sportovní zábavy - stolní tenis a biliard. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány v jídelně hotelu bufetovým způsobem. Pláž cca 500m, cenrtum cca 100m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, diskotéka, klimatizace, zahrada, animace, Wifi ve společných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, biliard, videohry, trezor.

Stravování: all inclusive

All Inclusive snídaně oběd a večeře formou švédských stolů, k jídlům nápoje víno voda, v baru od 10:00 do 23:00 hod. místní alkoholické nápoje – pivo, víno, destiláty atp., nealkoholické nápoje – káva, čaj, voda atp. Snack od 11:00 – 18:00 hod. Pizzy, hot-dogy, hamburgery, zmrzliny pro děti.

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkon, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.


nebyly nalezeny žádné termíny