Paguera - Hotel Flor Los Almendros ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Kompletně zrekonstruovaný hotelový a apartmánový komplex se nachází v jedné z nejlepších částí Paguery (Španělsko, Mallorca), strategicky umístěný mezi kavárenskou zónou a pláží Palmira, ke které vede soukromá cesta (asi 50 m). Svou architekturou připomíná typické andaluské domky jižního Španělska, s patii s bohatou květinovou výzdobou, s tepanými zdobenými mřížemi a stinnými zákoutími. Hostům je k dispozici velmi útulný bar, restaurace, 2 bazény, venkovní terasa s barem, chill out a sluneční terasy. Hlavní předností komplexu je jeho klid a pohodlí a zároveň skvělá poloha. Na recepci je k dispozici internet a ve společných prostorách hotelu a na pokojích Wi-Fi zdarma. V apartmánové části u bazénu se nachází dětský koutek a dobře vybavená nová tělocvična.

Stravování: polopenze

V ceně pobytu je zahrnuta polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu. V ceně večeří nejsou zahrnuty nápoje.

Doprava: letecky

Doprava na Mallorcu je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smartwings, lety z Prahy i se společností Ryanair (dle aktuální dostupnosti letenek).
Předpokládaný letový řád (místní časy):
7/14 nocí, odlet sobota: :20
Brno - Palma Mallorca 19:30 - 22:05, Palma de Mallorca - Brno 22:55 - 01:30
Praha - Palma Mallorca 18:05 - 20:35, Palma de Mallorca - Praha 21:20 - 23:50 nebo
Praha - Palma Mallorca 17:20 - 19,55, Palma de Mallorca - Praha 14:25 - 16,55 (Ryanair)

Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou.
V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg a jedno malé příruční zavazadlo.
Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm. Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm.
Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Ubytování: hotel ***

Hotelová část komplexu nabízí vkusně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo pro dítě. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vysoušečem vlasů, televizí, telefonem, terasou, minilednicí (za poplatek cca 3 eur/den) a trezorem (za poplatek). Dětská postýlka zdarma. Dítě do 6,99 let na přistýlce má pobyt zdarma. Slevy pro dítě na přistýlce do 11,99 let. Pokoj mořská strana za příplatek.
Pokoj Premium je vybaven prostorným balkonem s výhledem na moře, se slunečníkem a 2 lehátky, stolkem a židlemi, v pokoji je k dispozici lednička, varná konvice na kávu a čaj a větší TV obrazovka. V koupelně navíc zvětšovací zrcadlo.
Apartmánová část komplexu nabízí ubytování ve dvoupokojových klimatizovaných apartmánech s jednou ložnicí a obývacím pokojem. Možnost ubytování pro 2–4 osoby. Dvě lůžka se nacházejí v samostatné ložnici a v obývacím pokoji najdete rozkládací dvoulůžko. Při obsazení rozkládacího dvoulůžka 2 dospělými osobami je nutno počítat s menším pohodlím. Každý apartmán má vybavený kuchyňský kout (vč. varné konvice, mikrovlnky a lednice), vlastní sociální zařízení a terasu s venkovním posezením, v koupelně je vysoušeč vlasů.
1. a 2. dítě do 6,99 let na přistýlce má pobyt zdarma. Slevy pro děti na přistýlce do 11,99 let.


Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu tam a zpět
  • letištní taxy a palivový příplatek
  • ubytování příslušné kategorie na uvedený počet nocí s vyznačenou stravou
  • transfery letiště/hotel/letiště
  • činnost stálého delegáta

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna ERV (doporučujeme připlatit)
  • Výhled na moře: 390 Kč/den/pokoj (na vyžádání)
  • Apartmán výhled na bazén: 390 Kč/den/apartmán (na vyžádání)
  • Pokoj Premium: 690 Kč/den/pokoj (na vyžádání, není možná přistýlka)
  • Pobytová taxa: cca 2-3 EUR/os./noc, děti do 12 let taxu neplatí, od 9. pobytového dne sleva 50%, (platba na místě)