Lloret de Mar - H TOP Royal Beach - let


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Royal Beach se pyšní privilegovanou polohou nedaleko jedné z nejkrásnějších pláží oblasti, Fenals cca 150m. Hotel je doslova na dosah od známé promenády rozkládající se okolo pláže k malebným pobřežním skaliskům. V okolí naleznete vše, co potřebujete ke zpříjemnění krásného pobytu u Středozemního moře - skvělé restaurace a bary lákající k ochutnání místních specialit. Do historického středu Lloretu de Mar dojdete příjemnou patnáctiminutovou procházkou, případně vás tam odveze městský autobus, jehož zastávka je nedaleko hotelu.
Služby a zařízení: bazén, dětský bazén, jacuzzi, bar v hotelu, bar u bazénu, sluneční terasa na střeše, kavárna, výtah, TV místnost, klimatizace, animace, dětské hřiště, miniklub. Wifi v celém hotelu za poplatek.
Za příplatek: dětská postýlka, trezor, pronájem kol
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, plná penze snídaně obědy večeře, nebo All Inclusive.

Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou švédských stolů

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize, fén, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.


nebyly nalezeny žádné termíny