Lanzarote - Club Siroco ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 16 km od letiště, v klidné části letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let . V období od července do konce října 2020 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Přibližně 250 m od apartmánů se nachází pláž Playa de los Charcos a cca 350 m pláž se světle hnědým jemným pískem Playa de Las Cucharas.

Sport a zábava: V komplexu je volejbalové hřiště, šipky, fotbalové a víceúčelové hřiště, kulečník (na mince), za poplatek minigolf, tenisový kurt a stolní tenis, na pláži možnost vodních sportů (windsurfing, surfování, potápění).

Obchody: Apartmány jsou vzdáleny cca 300 m od nákupního centra Las Cucharas s množstvím barů, restaurací a obchodů.

Stravování: snídaně

Apartmány jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření. Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci (dietní jídla na vyžádání).

Ubytování: hotel ****

Komplex ve stylu typické ostrovní architektury (na ploše 3 000 m 2 ) nabízí celkem 176 apartmánů (některé uzpůsobený pro tělesně postižené klienty). Hosté mají k dispozici menší vstupní halu s recepcí, možnost Wi-Fi připojení k internetu (v celém komplexu, za poplatek), restauraci, 2 bary, televizní místnost, samoobslužnou pračku a sušičku (za poplatek), masáže, služby lékaře (na vyžádání), úschovnu zavazadel, malý obchod, půjčovnu automobilů. V hotelové zahradě se nachází 2 velké bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Tato část komplexu je jednodušeji zařízená a odpovídá kategorii 2* (hodnocení Canaria travel).
Součástí komplexu je zcela nezávislý klub Serenity Area se 78 exklusivními apartmány, samostatným bazénem s jacuzzi a chill out barem.

Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. V obývací části je pohovka, integrovaný kuchyňský kout (lednička, toustovač, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), telefon, možnost Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), televize se satelitními programy, trezor (k pronájmu), koupelna s WC, balkon s výhledem na bazén. Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).

Základní vybavení je stejné jako v apartmánu - 1 ložnice, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Umístění - ve vyšších patrech (bez výtahu), balkon má výhled na bazén.
Minimální obsazenost - 3 osoby. Maximální obsazenost – 4 osoby (starší 18 let).