Gran Canaria - Seaside Palm Beach *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Na jižním pobřeží, 38 km od letiště, v turistické oblasti Maspalomas.

Pláž: Přibližně 100 m od hotelu je rozsáhlá pláž se světlým pískem a přírodní rezervace písečných dun Dunas de Maspalomas.

Sport a zábava: Tenisový kurt s osvětlením (umělá tráva s křemičitým pískem, možnost najmout si trenéra), šipky, lukostřelba, pétanque, stolní tenis, kulečník, venkovní šachy, posilovna, zdarma hodiny jógy a taichi. Hotel poskytuje slevy na všechna golfová hřiště ostrova.

Obchody: Menší obchůdky jsou přímo v hotelu, cca 350 m od hotelu u majáku Faro de Maspalomas začíná promenáda Bulevar del Faro s velkým množstvím vyhlášených restaurací, barů, obchodů i nákupním centrem.

Stravování: plná penze

Snídaně a obědy jsou formou švédských stolů, večeře formou výběru z menu v hotelové restauraci. V nabídce jsou 3x týdně švédské stoly s teplými specialitami připravovanými formou otevřeného vaření – tzv. barbecue.

Ubytování: hotel *****

Hotel je koncipován v moderním retrostylu 70. let, má 6 pater a celkem 328 luxusních pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, restaurace, bary, televizní místnost s videem a internetem, 2 konferenční sály, dětský klub Pepe (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, 3 butiky, prádelna, soukromé parkoviště. V překrásné palmové zahradě je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), bazén se slanou vodou vyhřívaný na 30 °C (vstup jen pro osoby starší 18 let, podvodní masáže), dětský bazén se skluzavkou, dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku služeb centra Wellness & SPA (sauna, bublinková koupel, kosmetický salon, relaxační zóna s lehátky na přírodním písku, léčebné kúry atd.). Pro hosty je připravován denní animační program. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Základní vybavení je stejné jako ve standardním pokoji – typ "A", navíc ve vybavení DVD přehrávač, 2 televize a kávovar, ložnice je oddělena od obývací části opticky nebo dveřmi, 2 balkony s výhledem do zahrady, na bazén nebo moře. Umístění – 5. až 7. patro. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).