Gran Canaria - Lopesan Baobab Resort *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova, 37 km od letiště, v luxusním letovisku Meloneras.

Pláž: Hotel stojí přibližně 500 m od pláže se světlým pískem, 5 min. od hotelu začínají rozsáhlé písečné duny Dunas de Maspalomas.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna, kulečník a stolní tenis, hotel zajišťuje rezervace na Golf Maspalomas (necelé 3 km) a Meloneras Golf (500 m).

Obchody: V těsné blízkosti hotelu se nachází řada obchodních center, barů a restaurací.

Stravování: plná penze

Snídaně i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s bohatým výběrem jídel místní, mezinárodní a africké kuchyně.

Ubytování: hotel *****

Design tohoto členitého hotelu je inspirován africkou krajinou i kulturou. V centrální budově je celkem 677 pokojů, prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, několik restaurací (2 restaurace a la carte), několik barů, kavárna, několik konferenčních sálů (až 1 000 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let), hlídání dětí (na objednání za poplatek), butik, stánek s novinami, půjčovna aut, parkoviště atd. V rozlehlé tropické zahradě je hlavní bazén s lagunou a umělou pláží a několik dalších bazénů (všechny v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, samostatná zóna pro děti „Panchiworld“ s dětským bazénem (v zimních měsících vyhřívaný), brouzdalištěm a klouzačkou, 2 vodní tobogány. Hotel nabízí velmi bohatý animační program pro děti i dospělé včetně večerních afrických kulturních představení.
Exluzivní služby a vybavení UNIQUE (u vybraných pokojů): kávovar Nespresso, trezor, ručníky k bazénu UNIQUE, župany. Hosté mohou využívat speciální služby: VIP Lounge, oddělená část u bazénu, snídaně a večeře ve VIP části restaurace, jeden volný vstup na osobu/pobyt do wellness centra Corallium SPA v hotelu Lopesan Costa Meloneras, osobní check-in a check-out, možnost brzké snídaně, atd.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHEK-IN ONLINE ZDE: https://360forhotels.lopesan.com/app.php/en/extrest/precheckin

Základní vybavení má stejné jako pokoj Economy, je větší a ideální pro rodiny s dětmi, navíc má 2 manželské postele a pohovku. Umístění - v různých patrech hotelu. Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj pool . Umístění - přízemí s přímým vstupem do bazénu z terasy pokoje. Maximální obsazenost – 4 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Klimatizovaný a moderně zařízený dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení psací stůl, televizi se satelitními programy, trezor (k pronájmu), telefon, minibar, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu a koupelnu s WC, vanou, sprchou a vysoušečem vlasů. Umístění - přízemí, v méně atraktivních částech hotelu, balkon je většinou bez výhledu. Minimální i maximální obsazenost – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).