Gran Canaria - Abora Interclub By Lopesan Hotels ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 27 km od letiště, v horní části letoviska San Agustín. Díky své poloze na skalním výběžku skýtá překrásný výhled na oceán a písečné duny Dunas Maspalomas, ale není vhodný pro pobyt osob s menší pohyblivostí.

Pláž: Přírodní písečná pláž San Agustín s tmavým lávovým pískem je vzdálena přibližně 1 km od hotelu. Na větší pláže Playa del Inglés nebo Faro Maspalomas, je možné využít zlevněný autobus.

Sport a zábava: Zdarma víceúčelové hřiště, lukostřelba, pétanque a posilovna, za poplatek stolní fotbal, kulečník, 3 tenisové kurty s umělou trávou a křemičitým pískem, lekce tenisu (s příplatkem) a potápěčská škola Nautico.

Obchody: V bezprostřední blízkosti jsou menší obchody a restaurace, přibližně 1,5 km od hotelu se nachází obchodní centrum (obchody, restaurace, kaple, služby).

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, dopolední i odpolední lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (od 10.00 do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ***

Zrenovovaný hotel (2019) je rozdělen do 3 dvou až pětipatrových budov s celkovým počtem 420 pokojů. V hlavní budově je vstupní hala s recepcí, výtah (jen v budovách s pokoji), internetový terminál na recepci (za poplatek), možnost bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, restaurace sABOReA buffet, Snack & Go, 4 bary, dětský klub Aborito's (děti 4 – 12 let), hlídání dětí (za poplatek), diskotéka, kadeřnictví, masáže, malý obchod, placené parkoviště . V zahradě o rozloze 15 000 m 2 jsou 2 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, nájezdová rampa pro osoby tělesně postižené, jeden s tobogány kam mohou děti pouze od 120 cm výšky), dětský bazén, Splash park, 3 vířivky, bar u bazénu, terasy na slunění s lehátky a dětské hřiště s prolézačkami, zóna pouze pro dospělé s bazénem infinity. Několikrát v týdnu jsou pořádány sportovní i zábavné, denní i večerní programy, mini-disco, jednou týdně živá hudba.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHEK-IN ONLINE ZDE:
https://360forhotels.lopesan.com/app.php/en/extrest/precheckin

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Standard, je prostornější. Navíc je zde dětské povlečení, dětské hry, dárek od maskota hotelu Panchi. TOTO VYBAVENÍ JE DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ z důvodu zpřísněných hygienických opatření hotelu. Maximální obsazenost – 4 dospělá osoby (včetně dětí do 2 let).