Fuerteventura - Barceló Corralejo Bay *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V severní části ostrova, 35 km od letiště, v klidnější části letoviska Corralejo. Hotel akceptuje pouze hosty starší 17 let.

Pláž: Pláž Corralejo se světlým jemným pískem je od hotelu vzdálena asi 120 m. K písečným dunám Dunas Corralejo (cca 2,5 km) jezdí dvakrát denně hotelový autobus.

Sport a zábava: Zdarma posilovna a stolní tenis, za poplatek 2 tenisové kurty (s nočním osvětlením a možností výuky) a kulečník. Na pláži možnost vodních sportů a potápění.

Obchody: Různé obchody, restaurace, bary a služby jsou přibližně 250 m od hotelu.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci Tindaya, s nabídkou mezinárodní kuchyně, místních specialit a otevřeného vaření.

Ubytování: hotel *****

V jedné třípatrové klimatizované budově nabízí tento hotel celkem 231 pokojů (4 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 6 výtahů, možnost Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách (30 min. denně zdarma, jinak za poplatek), internetový terminál (za poplatek), restaurace, 3 bary, konferenční sál (až 80 osob), kadeřnictví a salón krásy, služby prádelny, obchod se suvenýry, půjčovna aut a kol, služby lékaře (na vyžádání), parkoviště (za poplatek). V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden s jacuzzi, v zimních měsících vyhřívaný, vstup přizpůsobený pro tělesně postižené), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídku služeb U-SPA (cirkulační bazén, masáže, turecké lázně, sauna atd.). Hotel zajišťuje několikrát v týdnu denní nebo večerní zábavu.