Fuerteventura - Barceló Castillo Beach Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 8,5 km od letiště, v turistickém letovisku Caleta de Fuste.

Pláž: Hotel se nachází přímo u pláže Caleta de Fuste se světlým pískem.

Sport a zábava: V rámci programu all inclusive je zdarma fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, pétanque, lukostřelba, košíková, paddle, tenisový kurt (noční osvětlení za poplatek) a minigolf, za poplatek posilovna. Na pláži nabídka vodních sportů, potápění, surfová škola nebo vodní skútry. Golfové hřiště Fuerteventura Golf Club a Golf Salinas de Antigua jsou vzdálena cca 4,5 km.

Obchody: V bezprostřední blízkosti komplexu jsou různé obchody, restaurace a noční klub. Větší možnost nákupů je přibližně 800 m od hotelu ve velkém obchodním centru.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den (od 10.00 do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Komplex byl navržen v kanárském venkovském stylu, nabízí celkem 382 studií a bungalovů rozmístěných v jednopatrových budovách rozlehlé zahrady (80 000 m 2 ). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém komplexu (omezená kapacita), 2 restaurace, 5 barů, společenská místnost, dětské kluby Mini a Maxi (děti 4 - 12 let), služby lékaře, prádelna (za poplatek), malý obchod, půjčovna aut. V zahradě jsou 3 bazény pro dospělé s oddělenými částmi pro děti (jeden v zimních měsících vyhřívaný, se slanou vodou), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. K relaxaci mohou hosté využít i nabídku služeb centra U-SPA o rozloze 3 000 m 2 (termální bazén se slanou vodou a hydromasážním okruhem, sauna, turecké lázně, jacuzzi, masáže, léčebné procedury, kosmetický salon). Hotel zajišťuje bohatý denní a večerní zábavní program pro děti i dospělé a nejrůznější představení.

Základní vybavení je stejné jako u studia Deluxe. Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývací části dveřmi. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).