Thermana Laško - Thermana Park Laško****superior - celoročně 2 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Okraj města

Vybavení: recepce, dětský klub, směnárna, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, parkoviště, klimatizace.

Destinace: Thermana Park Laško****superior

Thermana Park Laško****Superior patří do luxusního komplexu Thermana Laško na okraji města Laško. Budovy jsou luxusně vybavené, ubytování je pohodlné. Thermana je dobrou volbou pro rodiny, sportovce, kongresy, ale i pro lidi, kteří vědí, co chtějí.

Můžete se těšit na gurmánské lahůdky v a'la carte restauraci, nebo hotelové restauraci , v příjemném prostředí vinařství a kavárny s vynikajícím výběrem nápojů a dezertů všeho druhu. Večery jsou obohaceny hudebním programem. O fyzické a psychické uvolnění je postaráno v prostorách termálního střediska , které je ve skleněné kopuli . V Thermaně se také nachází Wellness Spa centrum, kde kromě jiných služeb , jsou lázně a masáže těla .

Hotel se nachází uprostřed klidného parku u řeky Savinja , pouhých 15 minut chůze od centra města.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje bez balkonu se sprchovým koutem nebo vanou, fénem, minibarem, TV, WIFI

Za příplatek je na výběr i z ostatních typů pokojů: s balkonem, pohled na řeku s balkonem. Možnost dětské postýlky za 12 EUR na osobu a den.

Termální bazény:

teplota vody v bazénu pod skleněnou kupolí je od 31° do 32°C [bazén s vlnobitím, rekreačně masážní bazén, divoká řeka, dětský vodní park, 3 vířivky nad bazénem (34° C), Kneippův chodník, tobogán]

venkovní bazény mají různou teplotu od 26° do 34°C [rekreačně masážní bazén propojen s venkovním bazénem, plavecký bazén, bazén po děti, křišťálový bazén, vodní tobogán, venkovní tobogán]

Termální voda vyvěrá z hloubky 160 m s teplotou 32°- 35 °C, její složení řadí tuto vodu mezi středně mineralizovanou vodu.

Stravování: polopenze

Na místě se platí pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den a dítě 7-18 let platí 1,25 Eur/od./den a jednorázový přihlašovací poplatek 2 Eur/osoba.

Moderní komplex termálních lázní s venkovními a vnitřními bazény se nachází 15 minut pěšky od centra Laško, je v těsné blízkosti řeky Savinja. Ubytování je možné v jednom ze dvou hotelů kat. 4* po celý rok, nabídka prodloužených pobytů je velmi různorodá a pestrá. Pobyty jsou již od 2 nocí.

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování, 2 x polopenzi, vstup do bazenů Thermal Centre, vstup do fitness, župan pro dospělé osoby, WiFi, animační programy v rámci hotelu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, poj. léčebných výloh a storna, reg. a přihlašovací poplatek (platba na recepci), parkování (8 Eur/den)