Terme Zreče - Modrý odpočinek v termálech - hotel Vital****, 3 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Zreče se nachází ve středu oblasti Pohorje, je vzdáleno 17 km od známého lyžařského centra Rogla, 20 km od Celje a 40 km od Mariboru. Zreče je vhodným místem pro strávení klidné dovolené po celý rok. V zimě si můžete užívat termálních bazénů a lyžařského areálu Rogle které je se Zreče spojeno skibusem a od jara do podzimu můžete spojit pobyt s turistikou po místním okolí a pohoří. Termální areál má 5 bazénů s termální vodou, celková plocha je 1300 m 2 , dále jsou k dispozici masážní proudy, whirpool, různé typy saun (finská, turecká, atd.) a nebo můžete využít i léčebných a relaxačních programů. Terme Zreče je místem pro vaši klidnou dovolenou nebo i jen pro prodloužený víkend.

Modrý odpočinek v termálech - hotel Vital****, 3 noci

Balíček služeb obsahuje:

ubytování a polopenzi (snídaně, bohatá večeře) za osobu

domácí večeře VITAL složená z jídel místního regionu (každé úterý a pátek)

neomezené koupání v termálních bazénech

1x denně vstup do Saunové vesničky

župan a pantofle po dobu pobytu

1x za pobyt pro děti zdarma jízda v adrenalin parku Zlodějevo na Rogle

Cena obsahuje


3x ubytování s polopenzí za osobu v pokoji, služby dle balíčku

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, lázně, směnárna, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, sauna, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness, rodinné pokoje, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Parkování v garáži - 5 Eur/den, možnost dokoupení obědů - 520 Kč/os./den. Pozdní opuštění ubytování v den odjezdu - 35 Eur - platba na recepci

hotel Vital****: Hotel Vital**** je součástí hotelů Atrij a Klasik v lázních Terme Zreče. Má 29 dvoulůžkových pokojů, 8 jednolůžkových pokojů, 10 rodinných pokojů (pokoje jsou propojeny dveřmi), 4 pokoje pro osoby tělesně postižené, 3 apartmány Classic (dvoulůžkový apartmán) a 4 apartmány Relax – dvoupodlažní apartmán s finskou saunou v koupelně).

Hosté mohou využívat všech zařízení, které jsou společné pro hotely Atrij, Vital i Villas Terme Zreče. Součástí hotelového komplexu je vnitřní (rekreační bazén, zimní zahrada s vodními lehátky, 2 masážní bazénky, dětský bazén, terapeutický bazén) i venkovní bazén s termální vodou, tobogánem (v letním období), skluzavkami.

Wellness spa centrum Idila nabízí thajské ayurvedské masáže, kosmetické služby, masáže Permanent Contour® nabízí jako jediné ve Slovinsku a dále další služby v oblasti relaxace a zdraví.

Nedaleko Terme Zreče je pohoří Rogla, které je v zimě vyhledávaným střediskem pro lyžování. Ze Zreče je doprava zajištěna skibusy.

Popis ubytování:

Dvoulůžkový pokoj: Popis pokoje: Velikost pokoje 22 m 2 , dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, župany, programy kabelové televize, LCD televize, jedna přistýlka (hotelová rozkládací postel), telefon, internet (bezdrátový, za příplatek), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite klasik: Popis - Velikost pokoje: 35 m 2 , dvoupokojové apartmá, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, internetové připojení (bezdrátové, za příplatek ), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.

Suite relax: Popis pokojů - Velikost 40 m 2 , Podkrovní apartmá, dvě lůžka – možnost i samostatných lůžek, balkon s ​​výhledem na bazén, samostatné WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, finská sauna, připojení k internetu (bezdrátové, za příplatek), nekuřácké pokoje, trezor, minibar.

dětská postýlka na vyžádání 8 Eur/den - platba na místě.

Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. možnost dokoupení obědů za 560 kč/osobu a den.
Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Destinace: P { margin-bottom: 0.21cm; }

bezplatné WiFi: Léto s žábou Zrečko (24.6.-31.8.) - animační programy pro děti, animátoři u bazénu, večerní animace pro děti

Poznámka: Parkování v garáži - 5 Eur/den, možnost dokoupení obědů - 520 Kč/os./den. Pozdní opuštění ubytování v den odjezdu - 35 Eur - platba na recepci

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování s polopenzí za osobu v pokoji, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě: 2,50Eur/os./den, dítě 7-17,99 let platí 50 % ceny, dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur/os./pobyt - pouze osoba starší 18 let
  • Pobytová taxa se platí na místě: 2,50Eur/os./den, dítě 7-17,99 let platí 50 % ceny, dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur/os./pobyt - pouze osoba starší 18 let