Terme Olimia - Aparthotel Rosa**** - 7 nocí v termálech


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Apartmán typu A: Max. počet osob 3: Velikost: 33,50 m2, 2 lůžka + pohovka

Ložnice: vstup na balkon z ložnice; manželská postel, šatní skříň, 2 noční stolky, konferenční stolek.

Kuchyň: kuchyňský kout s myčkou, keramická deska - 2 varné zóny, rozkládací pohovka, vysoká skříň s nádobím, stůl se 4 židlemi.

Koupelna: sprchový kout, WC, umyvadlo. Předsíň není fyzicky oddělena od kuchyně. Někde je televizor v kuchyni, někde v ložnici a někde jsou televizory dva.

Apartmán typu B: Max. počet osob 4: Max: Velikost: 42,80 m2, 2 lůžka + 2 pohovky

Ložnice: manželská postel, šatní skříň, 2 noční stolky. Obývací pokoj: 2 rozkládací pohovky, TV police s TV,

Kuchyně: vstup na balkon z kuchyně, kuchyňský kout s myčkou, keramická deska - 2 varné zóny, rozkládací pohovka, vysoká skříň s nádobím, stůl se 4 židlemi. Koupelna: sprcha, WC, umyvadlo.

Apartmán typu C: Max. počet osob 5: Max: Velikost: 45,20 m2, 3 lůžka + 2 pohovky

Ložnice: vstup na balkon, manželská postel + samostatné lůžko, šatní skříň, 2 noční stolky

Obývací pokoj: 2 rozkládací pohovky, TV police s TV, konferenční stolek. Kuchyně: vstup na balkon z kuchyně, kuchyňský kout s myčkou, keramická deska - 2 varné zóny, rozkládací pohovka, vysoká skříň s nádobím, stůl se 2 židlemi. Koupelna: sprchový kout, WC, umyvadlo.

Apartmán typu P1: Max. počet osob 6: max: Velikost: 78,40 m2, 4 lůžka + pohovka

Ložnice 1 v patře: manželská postel, šatní skříň, 2 noční stolky. Ložnice 2 v patře: 2 sousední lůžka (oddělitelná), šatní skříň, 2 noční stolky. Sprcha s WC v prvním patře: sprcha, WC, umyvadlo. Obývací pokoj v přízemí: vstup na balkon z obývacího pokoje, pohovka, TV police s TV, konferenční stolek. Kuchyně v přízemí: východ na balkon z kuchyně, kuchyňský kout s myčkou, keramická deska - 2 varné zńy, rozkládací pohovka, vysoká skříň s nádobím, stůl se 6 židlemi. Toaleta v přízemí: Toaleta: WC, umyvadlo a skříňka na mytí.

Stravování: vlastní

Podzemní chodník poskytuje bezproblémový přístup do wellness centra Termalija, wellness Orhidelia, hotel Breza, Wellness Hotel Sotelia a Olimia Health Centre. V garáži Aparthotel Rosa**** je dispozici 120 krytých parkovacích míst.

Hosté v Aparthotelu Rosa **** mají k dispozici např. Lobby bar s krásnou venkovní terasou s výhledem na nedaleký rybník, WiFi připojení a internetový koutek v hotelové hale, kadeřnictví.

Pobytová taxa ve výši 2,5 EUR na osobu a den se platí n místě (platí pro dosp. osobu a dítě od 6,99 let)

Příplatky na místě:

Wellness Orhidelia (pouze osoby 15+): Pondělí-Čtvrtek.: 21,50 €/os./den (2 vstupy za den), Pátek až neděle a prázdniny: 33 €€/os./den (2 vstupy za den),

Sauna world Termalia: Pondělí - čtvrtek. 13 €/os./den, Pátek - neděle 19 €/os./den

Termalia Family Fun:

dospělá os. (14+): 11 €/os./den, Pátek – neděle a prázdniny: 14 €/os./den

dítě (5–13,99 let): 6 €/os./den, Pátek – neděle a prázdniny: 9 €/os./den

Sleva 15 % při pobytu na 4 a více nocí

Termální lázně Olimia se nacházejí v severní části Celjské kotliny v nadmořské výšce 375 m. Voda, která má teplotu 28–36 °C, je plná hořčíku, vápníku. Hotely Sotelia**** a Breza**** jsou vzájemně propojeny podzemní chodbou. U hotelu Breza**** se nachází wellness centrum Termalija které je propojeno spojovacím tunelem. Součástí areálu Terme Olimia je aparthotel Rosa **** a apartmány Vas Lipa **

Aparthotel Rosa**** - 7 nocí v termálech

Balíček služeb obsahuje:

pronájem apartmánu

koupání v bazénech Termalija Relax

volný vstup do nedalekého termálního parku Aqualuna (květen-září, v závislosti na počasí)

noční koupání ve wellness centru Termalija Relax v pátek a sobotu

ložní prádlo, denní výměna ručníků a kuchyňských utěrek, závěrečný úklid

aquaaerobik podle denního proframu, cvičení na "dobré ráno", volný vstup do fitness studia

Příplatky na místě:

Wellness Orhidelia: Pondělí-Čtvrtek.: 21,50 €/os./den (2 vstupy za den), Pátek až neděle a prázdniny: 33 €€/os./den (2 vstupy za den),

Sauna world Termalia: Pondělí - čtvrtek. 13 €/os./den, Pátek - neděle 19 €/os./den

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, bazén pro děti, masáže, kavárna, sauna, vodní park, krytý bazén, garážové stání, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Aparthotel Rosa: AKCE PO CELÝ ROK 2023: Pobyty od 4 do 6 nocí - sleva 15 %, Pobyty od 7 nocí - sleva 20 % z ceny ubytování

Apartmány v Aparthotelu Rosa**** mají různou velikost (od 33,5 m 2 do 78m 2 ) a jsou vhodné pro rodinnou dovolenou nebo jen relaxační pobyt pro 2 osoby. Můžete jej také využít pro krátkodobé přespání při cestě k moři nebo při návratu z dovolené - možnost pobytu od 2 nocí.

Destinace: Podzimní prázdniny se slevou 25 % při rezervaci do 30 . 9. ubytování v hotelu Breza nebo v hotelu Sotelia. Platí pro období 27. 10. - 5. 11., minimum jsou 2 noci pobytu. DĚTI ZDARMA.

V harmonii s panenskou přírodou, blahodárně působící vodou a přátelskými lidmi jsou lázně Olimia přírodním zdrojem života. Krajina vlnících se kopců, čarokrásná příroda a léčivé prameny jsou už po staletí domovem medicíny s její nejstarší slovinskou lékárnou. Už celé roky přitahují lázně Olimia pozornost návštěvníků putujících za zdravím. V harmonickém soužití přírody, vědomostí a vody nabízí útočiště Vašemu tělu i duši. Vstupte do světa lázní Olimia a načerpejte svoji životní energii.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Termalia Family Fun: dospělá os. (14+): 11 €/os./den, Pátek – neděle a prázdniny: 14 €/os./den

dítě (5–13,99 let): 6 €/os./den, Pátek – neděle a prázdniny: 9 €/os./den

Doprava: vlastní

Parkování:


Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7 x nájem apartmánu, služby dle balíčku včetně vstupu do termálních bazénů

Cena nezahrnuje

  • V ceně není stravování, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta, doprava a vstup do Wellness Orhidelia, Saunového světa. Pobytová taxa ve výši 2,5 Eur/os./noc se platí na místě