Terme Banovci - Hotel Zeleni gaj - 2 noci


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Destinace

Bánovci jsou malé lázně uprostřed panenské přírody, nedaleko města Ljutomer a Veržej, vzdálené zhruba 600 km z Prahy a 400 km z Brna. Ubytování je v příjemném hotelu Zeleni Gaj. Zdejší termální pramen je bohatý na fluoridy.

Hotel Zeleni gaj - 2 noci

Balíček služeb zahrnuje:

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, internet, restaurace, bazén, bazén pro děti, sauna, krytý bazén, parkoviště, klimatizace.

Hotel Zeleni gaj: Menší hotel Zeleni gaj s 24 pokoji se nachází uprostřed panenské přírody Prlekije, hostům však nabízí veškeré pohodlí požadované moderní dobou. Tento útulný a pohostinný hotel v létě nejvíce navštěvují rodiny s malými dětmi, protože má výjimečně rozsáhlou nabídku animačních programů, a bazénový komplex je navíc obzvláště vhodný pro děti a mladé rodiny. V jiných ročních obdobích je hotel příjemným útočištěm seniorů a párů, které se hýčkají v banovské termální vodě. Hotel je vhodným výchozím bodem pro výlety k památkám v okolí řeky Mury.

Ubytování uprostřed nedotčené přírody:

Hotel má 24 pokojů, při čemž dvoulůžkové pokoje (částečně s manželskou postelí) jsou vybaveny přistýlkou ​​pro dítě, balkonem, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, županem, telefonem, kabelovou televizí, minibarem, připojením na internet, trezorem a klimatizací. Ubytování v hotelu nebo v depandancích hotelu. Pokoje mají výhled na krajinu Prlekije a vesnici Banovci.

Andělská koupel a banovská termální voda: Hosté Hotelu Zeleni gaj si mohou vychutnat procedury založené na banovské termální vodě a zejména páry často volí relaxační andělskou koupel, která do života vrátí romantiku. Zajímavostí wellnessu v Lázních Banovci je saunová vesnička, kde v místně pojmenovaných saunách každý najde saunu ušitou na míru přímo jemu. K dispozici je také vířivka.

Vodní dobrodružství v mnoha bazénech: Hostům hotelového komplexu je k dispozici vodní park Lázní Banovci s vnitřním, pěti venkovními bazény a dětským bazénem s vodopády, skluzavkami, podvodními masážemi, vířivkami a prameny a světelnými a zvukovými efekty. Bazény jsou s běžnou nebo teplejší termální vodou. Možnost FKK koupání v letních měsících.

Stravování : polopenze- bohatá snídaně a večeře formou bufetu

Pobytová taxa 2 Eur/osobu/den a registrační poplatek 2 Eur/osobu - platba na místě

ubytování v hotelu: polopenzi

neomezené koupání ve venkovních a vnitřních termálních bazénech

1 x vstup do světa saun mezi 10.00 až 15.00 hod.

Možnost koupacího pláště (kauce 20 Eur/os. se skládá na recepci)

ranní a dopolední cvičení ve vodě

parkování zdarma: lehátka u bazénu (omezený počet)

zdarna WiFi připojení

animační programy v období prázdnin

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování v hotelu, 2 x polopenze, vstup do termálních bazénů (vnitřní i venkovní), 1 x vstup do sauny

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa 2 Eur/os./noc a přihlašovací poplatek 2 Eur/os./pobyt se platí na recepci. Dále cena nezahrnuje pojištění léčebných výloh a storna, dopravu, služby delegáta (pouze online)