Terme 3000 - hotel Ajda**** - 2 noci v termálech


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Důležité upozornění:

V souladu s hygienickými doporučeními Státního zdravotního ústavu Slovinska a v zájmu zajištění maximální bezpečnosti našich hostů budou po dobu trvání pandemie COVID-19 mimo provoz všechny přírodní lázně bez chlóru, včetně černých termálních minerálních lázní. Děkujeme vám za pochopení.

hotel Ajda**** - 2 noci v termálech

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

neomezené koupání v bazénech hotelu Ajda a Termal po dobu pobytu, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do sauny v hotelu Ajda (finská, turecká, infra, Laconium)

volný vstup do fitness

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Cena obsahuje


ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Poloha: V letovisku

hotel Ajda****: Moravské Toplice jsou známé především pro svůj velký vodní park a černou termální minerální vodu. Je to jeden z největších léčebných resortů s jedním z největších vodních parků v této části Evropy. Hotel Ajda je umístěn přímo naproti vodnímu parku Terme 3000.

Ubytování: dvoulůžkový pokoje ECONOMY - francouzské lůžko šíře 150 cm, velikost pokoje 24-26 m2, balkon s pohledem do parku, WC, koupelna. Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, lůžko šíře 180 cm nebo 2 x lůžko šíře, 90 cm, velikost pokoje 26-28 m2, koupelna se sprchou, WC, telefon, televizi, balkon, minibar, klimatizaci, fén, kabelový internet, telefon, psací stůl, židle

Stravování: polopenze. Možnost dokoupení obědů za 500,- Kč na osobu a den.

Hosté hotelu mají volný vstup do bazénového komplexu Terme 3000 (nově vstup přes krytý chodník), ve kterém se nachází i bazén s černou termální vodou, která má ozdravné účinky zejména pro revmatické potíže. Hosté mohou také navštívit termální wellness centrum, které využívá účinků černé termální minerální vody a prekmurských bylin, a vyzkoušet různé rehabilitační programy nebo thajské masáže. Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny od 27.4. do 15. 9.

Příznivci sportu si mohou zahrát na místních hřištích volejbal, basketbal nebo tenis. Není-li příznivé počasí, mohou si zajít do fitness studia nebo do sauny.

Z dúvodu COVID-19 nejsou v provozu bazény s černou termální vodou, ostatní termální bazény v provozu jsou. Uzavřeny jsou i turecké sauny - taktéž z dúvodu COVID-19 (hygienické nařízení slov. vlády)

a místě se platí pobytová taxa 2,- EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

min. pobyt 2 noci: Dětská postýlka - 8,- Eur/den - platba na místě

check in 14:00 • check out 11:00

Destinace: Areál Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 20 venkovních i krytých bazénů jak s klasickou termální vodou, tak i bazény s černou termálněminerální vodou, která vyvěrá z hloubky od 967 do 1467 m a řákí se ji zde "černé zlato". V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP". Ubytování je možné v několika hotelích, apartmánech.

WiFi zdarma: parkování zdarma

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 2 noci, 2 x polopenzi, vstup do termálních bazénů, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1 Eur/os./pobyt se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištěné léčebných výloh a storna, služby delegáta
  • Pobytová taxa 2 Eur/os./den a přihlašovací poplatek 1 Eur/os./pobyt se platí na místě. Dále cena neobsahuje dopravu, pojištěné léčebných výloh a storna, služby delegáta