Terme 3000 - Apartmány Trobentica**** - 2 noci


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Apartmány Trobentica**** - 2 noci

Balíček služeb obsahuje:

ubytování v apartmánu Trobentica

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)

neomezené koupání v bazénech hotelu po dobu pobytu, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do finské sauny v hotelu Termal

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Cena obsahuje


2 x ubytování za osobu v apartmánu, 2 x polopenzi (snídaně, večeře v hotelu Termal), vstup do bazénů, služby dle balíčku (viz popis)

Poloha: V letovisku

Sport a zábava: dětské hřiště, bazén, tobogán, Golf - 9 jamek.

Destinace: Apartmány Trobentica****

Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde se stravují a využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.)

Ubytování: Apartmány Trobentica mají obývací pokoj s kuchyní, koupelnu, WC, ložnici v patře, denní místnost s další lůžkem, terasu s výhledem na prekmurské pláně.

Stravování: polopenze (snídaně, večeře formou bufetu) nebo možnost snídaně, vše v hotelu Termal

Adrenalinové koupání v lázních Terme 3000: Hostům apartmánů Prekmurska Vas je k dispozici neomezené koupání v zážitkovém bazénovém komplexu Terme 3000, který v 11 bazénech nabízí jeden z nejadrenalinovějších vodních zážitků široko daleko. Volný vstup mají hosté apartmánů rovněž do bazénů hotelu Termal, kde si mohou vyzkoušet i blahodárné účinky černé termální vody.

Z dúvodu COVID-19 nejsou v provozu bazény s černou termální vodou, ostatní termální bazény v provozu jsou. Uzavřeny jsou i turecké sauny - taktéž z dúvodu COVID-19 (hygienické nařízení slov. vlády)

Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny od cca 27.4. do 15. 9 .

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Pes za příplatek 8 Eur/noc, nutno mít potvrzené od recepce.

Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 30 venkovních i krytých bazénů s černou termální vodou ale i obyčejnou vodou - a to ve vodním světě plném zábavy. V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP".

WiFi zdarma: parkování zdarma

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu v apartmánu, 2 x polopenzi (snídaně, večeře v hotelu Termal), vstup do bazénů, služby dle balíčku (viz popis)

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa a přihlašovací poplatek se platí na recepci. Taxa - 2 Eur/os./den a přihl. popl. 1 Eur/os./pobyt. V ceně není dále doprava, nápoje, delegát a cestovní pojištění
  • Pobytová taxa a přihlašovací poplatek se platí na recepci. Taxa - 2 Eur/os./den a přihl. popl. 1 Eur/os./pobyt. V ceně není dále doprava, nápoje, delegát a cestovní pojištění