Ptuj - Hotel Grand Hotel Primus ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Hotel se nachází v nejstarším slovinském městě Ptuj, vedle termálního aquaparku. Většina centrálních části je chráněna jako kulturní dědictví. Nad městem se tyčí Ptujský hrad, odkud je nádherný výhled na malebné městečko. V okolí města se nachází mnoho dalších zajímavých míst k podnikání turistických výletů a k vinným sklípkům v oblasti Haloze.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s pokrmy z antické doby, bar, obchod se suvenýry.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), župan k bazénům, vstup do Vespasianus termálních bazénů, vstup do plaveckých bazénů v Thermal Parku, vstup do hotelových bazénů v den příjezdu před ubytování a poslední a v den odjezdu po celý den, parkoviště. Aquapark , který se nachází v sousedství hotelu (o rozloze 4200 m 2 se skládá z 12 vnitřních a venkovních bazénů s termální vodou, bazénu s umělými vlnami, podvodních masážních proudů, skluzavek, vířivé vany a nejdelším toboganem ve Slovinsku), .
Za poplatek: wellness centrum Augusta vybudované v římském stylu (vnitřní a venkovní bazén, dětský bazén, svět saun, termální koupele a masáže v římském stylu).

Doporučujeme: Hotel, který je vybudován v římském stylu a nese název po slavném římském generálovi Marku Antoniu Primusovi se pyšní vlastním termálním wellness centrem a termálním wellness centrem a termálním aquaparkem, který se nachází v sousedství hotelu. Hotel je tedy vhodný pro strávení relaxační dovolené, ale i aktivnější dovolené rodin s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
• jeden vstup na dvě hodiny v Flavia saunovém světě při pobytu pět nocí
• dva vstupy na dvě hodiny v Flavia saunovém světě při pobytu sedm nocí

V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa 2,5 EUR/osoba/den
• registrační poplatek - 1 EUR/osoba/pobyt

Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 490 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 740 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a jsou vybaveny TV, telefonem, trezorem a minibarem. Možnost jedné přistýlky. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek).


nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK