Lendava - Hotel Lipa ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Hotel se nachází v náručí parafínových pramenů pod vinařskými kopci, v obklopení lipového parku, vedle termálních lázní a cca 1 km od městečka Lendava. Díky své poloze má na blízku většinu turistických atrakcí. Oblíbeným cílem jsou turistické a cyklistické trasy, vycházky do přírody a procházky vyhlášenou vinařskou oblastí Lendavske Gorice. Rozhledna Vinarium umožňuje výhled do čtyř zemí. Na své jsi přijdou i milovníci sjíždění řeky na kanojích a raftech.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, dvě restaurace, lobby bar, taverna s letní terasou.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), vstup do hotelových plaveckých bazénů s termální vodou bohatou na parafín a vstup do venkovního letního plaveckého bazénu (v letním období), vstup do hotelového bazénu v den přijezdu před ubytováním, během pobytu a v den odjezdu po celý den, župan k bazénu, parkoviště, vstup do Terme Lendava Energy Parku.
Terme Energy Park se nachází ve stínu lip, kde bazény zaujímají plochu více než 1 800 m 2 , tři další termální bazény (jeden venkovní, dva vnitřní), tobogán a raft v bazénu olympijských rozměrů, vodní efekty v krytém termálním bazénu. Teplota vody v bazénech je až 38°C, dva venkovní bazény se zelenou parafínovou termální vodou, venkovní olympijský bazén naplněný čistou vodou, jeden venkovní dětský bazén s hrací technikou (hloubka 15 až 60 cm), jeden krytý dětský bazén s herním zařízením (10 až 45 cm hluboký). Sauny - infračervená, dvě finské s krystalovou terapií a chromoterapií, parní sauna.
Za poplatek: sauny, masáže, tenisové kurty, půjčovna jízdních kol.

Doporučujeme: Příjemný hotel s přátelským personálem a mottem "dobrá nálada je nejlepší lék" je ideální pro klienty, kteří ocení klid a pohodu. Nabízené lázeňské wellnes programy a procházky do přírody jsou oblíbené i u seniorů. Víno z místních vinic a tradiční kuchyně z Prekmurje podtrhne dokonalý pobyt.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
• jeden vstup do Světa saun mezi 10:00- 14:00 hodin
• konzultace s lékařem při pobytu pět a více nocí
• jeden bylinný zábal při pobytu sedm a více nocí

V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa 1,94 EUR/osoba/noc
• registrační poplatek 1 EUR/osoba/pobyt

Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt do 5 dnů storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt do 5 dnů
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány v hotelové restauraci formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem a výhledem do parku, k bazénu, na parkoviště, na pláně Pomurje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén). Pokoje jsou vybaveny TV/SAT, minibarem, trezorem. Možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo).


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK