Bohinj - Ribčev Laz - Bohinjské jezero - apartmány a pokoje - 4 noci


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Poloha: V horském středisku

Možnost dokoupení snídaní - 7,- Eur/osoba/den, domácí mazlíčci (na zpětné potvrzení) - 7,- Eur/den - platba na místě

Destinace: Bohinj a okolí - apartmány a pokoje

Apartmány ve vesničce Bohinj - Ribčev Laz jsou no name apartmány vhodné pro klienty vyhledávající aktivní dovolenou. Hosté zažíjí rafting, canyoning, cyklovýlet nebo pěší turistiku či v zimě lyžování a další zimní sporty. V apartmánech je WIFI připojení.

Apartmány a pokoje jsou do vzdálenosti 5 km od kanceláře info centra. Apartmány jsou vždy kompletně vybavené pro příslušný počet osob. Apartmány kategorie ** jsou standartně vybavené, čisté, příjemné, apartmány kategorie *** jsou nové moderní a komfortní .

Pokoje** v soukromí jsou standardně vybaveny příslušným počtem lůžek, mají vl. WC a koupelnu, snídaně je vždy podávána v místě ubytování.

Letní aktivity:

Turistika - možnosti tras ve vzdálenosti 1,5-16 kilometrů. Trasy vedou okolo vodopádu a jezera, kaňonem a jinými zajímavými místy Hosté budou mít více variant k výběru • Cykloturistika - možnosti tras ve vzdálenosti 20-50 kilometrů. Trasy jsou přizpůsobené i pro rodiny s dětmi, najdou se zde ale i trasy pro opravdové nadšence. Trasy vedou údolím Bohinje. • Canyoning - sjezd vodopády, skoky do průzračné vody • Rafting - na řece Sava, patří k nejvyhledávanějším adrenalinovým zážitkům. Sjíždí se na miniraftu pro 3 osoby a klienti mohou jet sami nebo společně s instruktorem.

Zimní aktivity :

lyžování je možné ve Skiareálu Vogel (vzdálený zhruba 18 km). Skipasy pro areál Vogel zakoupíte se slevou 10% na recepci v Info centru

Bohinj je ráj pro milovníky běžkařů. V okolí je více jak 50 km udržovaných běžeckých tras.

Ubytování: apartmány pro 2-6 osob mají požadovaný počet lůžek nebo i lůžka v denní místnosti (A2+2, A 5), zařízenou kuchyň s jídelním stolem, rychlovarnou konvicí, koupelnu se sprchou nebo vanou a WC, SAT TV.

Stravování: apartmány - vlastní, pokoje se snídaní nebo bez stravy (příplatek za kuchyň 80 Kč/den).

Pobytová taxa ve výši 2 EUR na osobu a den se platí na místě, děti 7-18 let platí 1 Eur/den a dále se platí i přihlašovací poplatek ve výši 1 Eur/os./pobyt.

Bohinj, Bohinjská kotlina je údolí 20 km dlouhé a široké 5 km pod Julskými Alpami v Triglavském národním parku. Nachází se zde jedno z nejznámějších a největších slovinských jezer - Bohinjské jezero. je v nadmořské výšce 525 m a je 4,35 km dlouhé a 1,25 km široké. Ubytování je v apartmánech a soukromích pokojích v Ribčev Laz a v blízkém okolí. Na přání zajistíme fotografie ubytování.

Poznámka: Možnost dokoupení snídaní - 7,- Eur/osoba/den, domácí mazlíčci (na zpětné potvrzení) - 7,- Eur/den - platba na místě

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování za osobu v pokoji 1/2 SWC** nebo 3x pronájem apartmánu pro příslušný počet osob
  • 4 x ubytování za osobu v pokoji 1/2 SWC** nebo 4 x pronájem apartmánu pro příslušný počet osob

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa se platí na místě, dosp. osoba 2 Eur/den, dítě 7-18 let 1 Eur/den. Pronájem kuchyně 2 Eur/den/os. - platí pro pokoje. Na místě se dále platí přihlašovací poplatek ve výši 1/Eur/os./pobyt
  • Pobytová taxa se platí na místě, dosp. osoba 2 Eur/den, dítě 7-18 let 1 Eur/den. Pronájem kuchyně 2 Eur/den/os. - platí pro pokoje. Na místě se dále platí přihlašovací poplatek ve výši 1/Eur/os./pobyt