Bled - Hotel Savica Garni, 2 noci


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Hotel Savica Garni, 2 noci

Cena obsahuje:

Ubytování ve vybraném typu pokoje

bohatá snídaně formou bufetu

1 x denně vstup do bazénů ve Wellness centru Živa

slevu na vstup do saun Wellness centra Živa (info na recepci)

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, dětský klub, hlídání dětí, internet, restaurace, bar, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: Animační programy pro děti a dospělé.

Hotel Savica Garni: Hotel Savica Garni**** je první "rodinný" hotel svého druhu ve Slovinsku. Hotel má od léta 2018 nově kategorii 4 hvězdy a disponuje 90ti pokoji a 14ti apartmány, má 3 dětské herny s programy pro děti. Animační programy pro děti jsou během letní sezóny zdarma, taktéž i koupání v bazénu wellnessu Živa v hotelu Rikli Balance.

V hotelu je k dispozici restaurační sál, ve kterém se podávají snídaně, hosté s polopenzí mají zajištěné večeře v sousedním hotelu Rikli Balance. Dále je zde aperitiv bar a à la carte restaurace Veranda, která nabízí jídla domácí a mezinárodní kuchyně.

Ubytování: většina pokojů má balkón, ve všech apartmánech jsou koupelny s vanou. Pokoje a apartmány mají koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, SAT TV, mini bar, sejf, klimatizaci, WiFi zdarma. Pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s 1 přistýlkou a rodinné pokoje pro 4 až max. 5 osob.

Stravování: polopenze - bohatá snídaně a večeře formou bufetu.

1 x denně vstup do bazénů wellness Živa v hotelu Rikli Balance, sleva na vstup do sauny wellness Živa

Na místě se platí pobytová taxa - dospělá osoba - 3,13 EUR na osobu, dítě 7-17,99 let 1,57 Eur/den a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Destinace: Romantické procházky nebo plavba tradiční lodí "pletnomů do malinkého kostelíka na Bledském jezeře, návštěva monumentálního hradu, hraní golfu, to je jen kratičký výčet aktivit u Bledského jezera.

Bled je díky své poloze u Bledského jezera, jež je napájeno podzemními vřídly a je obemknuté ze tří stran horami, klimatickými lázněmi, v nichž uzdravuje jedinečné mikroklima, termální prameny a turistika či jiné sportovní aktivity. První lázeňský dům postavil v Bledu v roce 1858 švýcarský lékař Arnold Rikli, specialista na přírodní léčebné metody. V Rikliho lázních se úspěšně léčily zejména migréna, vysoký krevní tlak či revmatismus, pacienti museli dodržovat přísný léčebný režim - vstávali brzy ráno, chodili na dlouhé procházky a koupali se v minerálních pramenech a v jezeře. Rikliho úspěch dal podnět k dalšímu rozvoji lázeňství v Bledu. Byla postavena řada hotelů - k nejstarším patří Grand Hotel Toplice a hotel Trst. (zdroj Wikipedie)

WiFi připojení:

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu, 2 x bohatá snídaně, služby dle balíčku

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa - 3,13 Eur/os./den, dítě 7-17 let - platí 1,56 Eur/den, přihlašovací poplatek - 1 Eur/pobyt - vše platba na recepci, pojištění léč. výloh, dopravu, služby delegáta (pouze telefonicky)