Veľký Meder - Termály v Podunají: apartmány Velky Meder (termály s výlety)


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Termály v Podunají: apartmány Velky Meder (termály s výlety) • S výletem do termálních lázní Lipót. Pobyt ve Veľkém Mederu s poutavými výlety v oblasti Podunajské nížiny. Půl dne budete relaxovat v blahodárné vodě a půl dne strávíte na zajímavých výletech. Čekají vás vnitřní i venkovní bazény. Navštívíte termál Lipot. Při cestě domů si odpočinete v termálu v Mosonmagyaróváru.

Program zájezdu

1. den: : Odjezd v ranních hodinách. Příjezd do Velkého Meděru po poledni. VEĽKÝ MEDER - termální prameny vyvěrají z hloubky 1500 m o teplotě až 76,5ºC. Příznivě působí na kloubní poruchy, nemoci páteře, svalů a na celkovou regeneraci organismu. Moderní areál poskytuje služby v krytých, kombinovaných i venkovních bazénech s teplotou vody 32 až 37ºC. K dispozici také rodinný zábavní bazén s atraktivní Vodní věží. Bazény můžete využívat až do 20 hodin.
2. den: : DUNAJSKÁ STREDA - odpočinek v dalším termálním parku. K dispozici jsou 4 vnitřní a 6 venkovních bazénů s mineralizovanou a termální vodou o teplotě od 24 do 40 °C. Příznivě působí na kloubní poruchy, nemoci páteře, svalů a na celkovou regeneraci organismu.
3. den: : KOMÁRNO - dopoledne výlet do nedalekého města. Procházka centrem města až na Nádvoří Evropy, kde každá země kontinentu má svou budovu. Prohlídka vojenské pevnosti, která byla součástí největšího obranného komplexu v zemi. VEĽKÝ MEDER - odpoledne relaxace v termálním areálu.
4. den: : LIPÓT - termální a zážitkové lázně patří k nejmodernějším v Maďarsku. Termální voda s teplotou 65ºC vyvěrá z hloubky 2200 m. Je vhodná na léčení pohybového ústrojí, revmatických a zánětlivých potíží. Lázeňský komplex se nachází v tichém krásném přírodním prostředí, návštěvníky láká dvěma léčebnými bazény, plaveckým bazénem, dětskými bazénky, divokou řekou, vířivkou, zážitkovým bazénem s masážními prvky, bazénem s rozlohou 1200 m2 s dalšími atrakcemi (vlnobití, vodní park, tobogány) a saunou postavenou na ostrůvku s originálním designem vodního mlýnu. Originální kavárna s výhledem do pekárny. GYÖR - krátká prohlídka historického centra města.
5. den: : KOLÁROVO - výlet k poslednímu plovoucímu mlýnu, který stojí na mrtvém rameni Dunaje. VEĽKÝ MEDER - odpoledne relaxace v termálním areálu.
6. den: : MOSONMAGYARÓVÁR - lázně ležící v severozápadní části země nedaleko Bratislavy, k dispozici jsou tři zážitkové bazény s termální vodou o teplotě 32 až 34ºC, dále polokrytý a krytý sedací léčebný bazén s termální vodou o teplotě 35 až 37ºC, venkovní léčebné bazény a plavecký bazén s vodou teplou 26 až 28ºC. Termální pramen má osvědčení léčivé vody a patří v kvalifikačním žebříčku mezi 5 nejúčinnějších léčivých vod v Evropě. Možnost občerstvení v samoobslužné restauraci. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 20 hodin.

Slevy

  • Děti do 15 let
  • Rodinná sleva
  • Seniorská
  • Skupinová (nad 6 osob)
  • Sleva pro stálé klienty
  • Váleční veteráni a vojáci

Cena zahrnuje

  • přeprava, 5x ubytování a průvodce