Starý Smokovec - Hotel Grandhotel Starý Smokovec ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Grandhotel Starý Smokovec je postaven přímo v centru Starého Smokovce, který je hlavním uzlem Vysokých Tater. Toto umístění je výhodné zejména proto, že se hostům nabízí možnost všestranných vycházek a túr. Údolní stanice pozemní lanovky na Hrebienok se nachází v těsné blízkosti hotelu, čímž se zde nabízí možnost skvělého vyžití.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, á la carte restaurace, kavárna, bar, kulečník, stolní fotbal, šipky, dětský koutek.
Zdarma: trezor, Wi-Fi, wellness centrum (využití max. tři hodiny denně, relaxační bazén, vířivka, finská sauna, ochlazovací bazén, Kneippův chodník, masážní sprcha, Eukalyptová parní sauna, infrasauna, tepidarium - SPA centrum otevřeno od 15 do 21 hod., ranní plavání od 7 do 8:30 - zpřístupněn pouze bazén), parkoviště.

Doporučujeme: Krásný hotel, který se proslavil natáčením filmu Román pro ženy a který navštívilo několik významných osobností, je tím pravým místem ke strávení pohodové a aktivní dovolené ve Vysokých Tatrách.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• vstup do wellness centra na tři hodiny denně
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa cca 1 EUR/den/osoba


Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt do 5 dnů storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt do 5 dnů
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Možnost dokoupení večeří.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje Standard se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, minibarem a trezorem. (Na pokojích zdarma k zapůjčení župan a pantofle). Možnost jedné přistýlky. Pokoje Deluxe a apartmány na vyžádání (možnost až dvou přistýlek).


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK