lázně Velký Meder - penzion Betty *** slevy senioři 55+


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Zájezd se slevou pro seniory nad 55 let věku !!

Moderní termální areál ve Velkém Mederu (www.thermalcorvinus.sk) nabízí celkem 9 bazénů s celkovou plochou 3 400 m2. Léčivá voda o teplotě 25-39°C blahodárně působí především při léčbě kloubních a svalových onemocnění. Krytý komplex se čtyřmi bazény nabízí mimo jiné perličkovou lázeň, rodinný bazén s atrakcemi pro děti, saunu, biosolárium, masáže a rovněž 2 tobogány s celoročním provozem. Součástí areálu je restaurace a několik stánků s občerstvením.
Otevírací doba lázní je od 09:00 hod. do 21:00 hod.

Ubytování v příjemném pensionu Betty***, vzdáleném 350 metrů od termálního areálu, dvou až čtyřlůžkové pokoje, na místě je možné přikoupit stravování - snídaně, nebopolopenze.

Do lázní vezměte s sebou vlastní ručníky a župany pro přecházení mezi jednotlivými bazény !!!

Ubytování: pension

příjemný rodinný pension vzdálený 350 metrů od termálních lázní Thermal Corvinus. Dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s koupelnou a WC, TV a ledničkou, balkonem. V areálu vyhřívaný bazén (26-28°C) s volným vstupem, sauna, výtah. Ložní prádlo a ručníky jsou k dispozici.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy v 07:00 hod., příjezd do Velkého Meděru kolem 12:30 hod., ubytování, návštěva termálních lázní Thermal Corvinus, večeře, nocleh.
2. den: snídaně, návštěva lázní, večeře, nocleh
3. den: snídaně, návštěva lázní , v 16:00 hod. odjezd od lázní do Prahy, předpokládaný příjezd do Prahy kolem 22:00 hod.

nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je Jana Koderová - CK Levante