Demänovská Dolina - Aparthotel Demänová rezort - Pinea


  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Resort s hotelovými apartmány se nachází v obci Demänová přímo u vstupu do Demänovské doliny, která je nejznámější a nejkrásnější dolina Nízkých Tater a je zároveň součástí národního parku. Rezort se nachází cca 9 km od Liptovského Mikuláše.

Vybavení: Recepce, obchod, restaurace, bar, dětské hřiště, zábavní centrum, kongresová místnost.
Zdarma: Wi-Fi, ložní prádlo a ručníky, parkování, každý den 2 hodiny v sauně a wellness centra, celodenní vstup do fun centra.
Za poplatek: hlídání dětí, vybrané atrakce fun centra, vybrané sporty, vybrané wellness procedury.

Sport a zábava: Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa 1,00 EUR/ osoba starší 12 let/den, vratná kauce 100 EUR/apartmán.

Doporučujeme: Rezort nabízí jedinečné ubytování pro rodiny a větší skupiny v ekologickém rezortu, který klade velký důraz na použité materiály a celkový provoz splňující ekologické normy, které přidávají na výjimečnosti samotného rezortu. Jedinečný komfort, vysoká kvalita služeb a malebné prostředí Nízkých Tater tak garantují skvělou dovolenou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa cca 1 EUR/den/osoba nad 12 let
• vratná kause 100 EUR/apartmán

Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 490 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 740 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, večeří nebo polopenze. Polopoenze je podávána v restauraci Pinus, která je součástí rezortu. Při menším počtu návštěvníků jsou snídaně servírované, při dostatečném poštu osob jsou snídaně formou bufetu. Při menším počtu návštěvníků je večeře podávána formou A’la Carte a při dostatečném počtu osob je večeře formou bufetu.

Ubytování: aparthotel

Apartmán A2 - jedna místnost s manželským lůžkem,kuchyňským a jídelním koutem, sociálním zařízením (sprcha, WC, fén)a vybaven TV/SAT Wi-Fi, telefonem a balkonem. Apartmán A2+1 - jedna místnost s manželským lůžkem a přistýlkou, kuchyňským a jídelním koutem, sociálním zařízením (sprcha, WC, fén)a vybaven TV/SAT, Wi-Fi, telefonem a balkonem. Apartmán A2+2 - ložnice s maželským lůžkem, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro dvě osoby, kuchyňským a jídelním koutem, sociálním zařízením (sprcha, WC, fén)a vybaven TV/SAT, Wi-Fi, telefonem a balkonem.


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK