Xehoriati/Amoudi - ACHILLION ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Malý rodinný apart-hotel je postaven na nízkém travnatém ochozu přímo nad mořem v centru malé osady Amoudi, která sousedí s vesničkou Xehoriati. Na menší písečnou pláž se dostanete velmi snadno, vydáte-li se po cestičce podél moře nebo projdete-li zahradou a pak budete pokračovat po strmější cestě a schodech na pláž. Přímo pod hotelem je další malá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. V okolí jsou obchody a taverny.

Vzdálenosti pláž: cca 50 m
centrum Amoudi: cca 50 m
centrum a pláž Xehoriati: cca 1,5 km

Pláž: Přímo pod hotelem je malá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Větší písečná pláž Amoudi je nedaleko. Ve vzdálenosti cca 1-1,5 km jsou další pláže, které se jmenují Gerakari a Psarou.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné místo
Přímo u písečné pláže
Možnost stravování v taverně

Stravování: vlastní

Bez stravování. Za příplatek je možné zakoupit servírované snídaně, servírované večeře nebo polopenzi. Strava je podávaná v restauraci s krásným výhledem u moře, která je součástí ubytování.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Bazén s dětským brouzdalištěm s lehátky a slunečníky (zdarma), bar a výborná řecká restaurace, kde si můžete dopřát snídani, oběd, večeři i zmrzlinu. U hotelu je dobře udržovaná zahrada s květinami a rozsáhlými trávníky. Wi-Fi připojení je k dispozici v restauraci, u bazénu a na balkonech.

Dobře zařízená a prostorná studia jsou v přízemí, prvním a druhém patře. Všechna studia mají krásný výhled na moře, některá mají výhled částečně zastíněný vegetací. Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky (rozkládací křeslo pro dítě do 12 let) jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), TV, prostorným zastřešeným balkónem nebo terasou. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).