Vila Theo **


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbená rodinná studia a apartmány leží ve vesničce Skala Sotiros v udržované zahradě přímo u moře. Ze všech pokojů je přímý pohled na moře. Studia jsou v přízemí, apartmány pro maximálně 5 osob v 1. patře. Vila je oblíbená pro svůj klid, pohodu a přátelskou atmosfréru. Minimarket a autobusová zastávka je ve vzdálenosti cca 150 m. Doporučujeme návštěvu původní horské vesničky Sotiros a pondělního trhu v městečku Prinos.

Pláž: Nejbližší malá písčito-oblázková pláž ve vzdálenosti 50 m, lehátka a slunečníky za poplatek nebo formou konzumace ve snack baru. Doporučujeme písčito-oblázkovou městskou pláž s pozvolným vstupem, která je vzdálená cca 300 m (procházka podél moře), lehátka a slunečníky na městské pláži za poplatek nebo formou konzumace (zakoupení nápoje, piva, kávy apod.). Oblázková pláž v kempu ve vzdálenosti cca 500 m, kde jsou lehátka a slunečníky poskytovány zdarma. V hlavní sezóně je v kempu otevřen také snack bar a malý minimarket.

Sport a zábava: Vila se nachází přímo u moře (oddělena pouze uličkou). K nejbližší menší písčito-oblázkové pláži je to pouhých cca 50 m. Doporučujeme však koupání na městské písčité pláži ve vzdálenosti cca 300 m, na kterou se dostanete příjemnou procházkou podél moře, kde je poplatek za využívání lehátek a slunečníků formou konzumace. Velmi oblíbená je také pláž v kempu (cca 500 m), kde jsou lehátka k zapůjčení zdarma. V hlavní sezóně je v kempu otevřen také snack bar a malý minimarket. Součástí kempu je volně přístupné malé dětské hřiště. Vhodné pro klidnou, odpočinkovou dovolenou. Klienti mohou využívat bazénu hotelu Vranas za poplatek formou občasné konzumace u pool baru. V městečku jsou dva minimarkety (nejbližší cca 150 m), několik restaurací, snack bary s rychlým občerstvením, gyrosárna, pizzerie a pekárna. Na městské pláži jso nabízeny některé vodní sporty za poplatek (surf, kanoe, šlapadlo). Možnost pronájmu automobilu prostřednictvím delegáta CK. Pravidelné místní autobusové spojení do okolních měst, zastávka je cca 150 m od Vily Theo. Pro aktivní turisty doporučujeme vycházku do okolních hor a návštěvu původní horské vesničky Sotiros (cca 3,5 km), kde na vás dýchne původní řecká atmosféra a otevře se vám krásný výhled na pevninské Řecko s městem Kavalou.

Speciální akce:
Změna termínu leteckého zájezdu zdarma do 60 dní před odletem pro všechny smlouvy o zájezdu uzavřené do 31.3.2021. Bezplatná změna zájezdu u této ubytovací kapacity se týká změny termínu odletu a místa odletu. Změny se řídí podmínkami akce.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 90 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 30 min. busem po ostrově).

Další ujednání:
Garantujeme Vám možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení veškerých plateb uhrazených zákazníkem do 14 dní, a to v případě zákazu cestování a uzavření českých hranic v době vašeho plánovaného pobytu v zahraničí (vláda oficiálně doporučí necestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19).

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: studia

3+1 Studio

Studia jsou dvoulůžková a třílůžková s možností jedné přistýlky. Studia jsou v přízemí (vchod ze zahrady), účelně zařízená. Mají kuchyňský kout s dvouvařičem a základním vybavením, rychlovarnou konvici, TV, lednici, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů a společnou terasu se zahradním nábytkem a sušákem na prádlo pro každé studio. V 1. patře jsou apartmány pro 4-5 osob. Apartmán se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde je rozkládací sedačka pro 2 osoby a přistýlka (rozkládací křeslo), lednice, rychlovarné konvice, jedné ložnice a sociálního zařízení (sprcha + WC), vysoušeč vlasů. Klimatizace apartmánu je umístěna v ložnici. Z obou místností apartmánu je vstup na prostorný balkon se zahradním nábytkem. Všechna studia a apartmány mají přímý výhled na moře. Klimatizace je za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 50 Kč/den.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkové studio (DBL): 2 dospělí.
Třílůžkové studio (TRP): 3 dospělí + 1 dítě.
Jednoložnicový apartmán (APT): 2 dospělí + 3 děti / 3 dospělí + 2 děti / 4 dospělí + 1 dítě. 5 dospělých osob pouze na vlastní žádost.

Vybavení:
Jednopatrová vila v zahradě, menší vstupní hala s malou recepcí a TV, možnost krásného posezení v zahradě s výhledem na moře a možností grilování. V zahradě jsou klientům k dispozici lehátka zdarma. Wi-fi internetové připojení zdarma.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha (při letech na 11/12 dní je mezipřistání v Brně) nebo Brno-Kavala-Brno, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 4/7/10/11/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě