Vassiliki - AIOLOS **+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka stojí velmi blízko oblázkové pláže, asi 150 m od obchodů a taveren ve Vassiliki Ponti, a asi 20 minut od centra Vassiliki.

Vzdálenosti Pláž: cca 60 m
Centrum Vassiliki: cca 1,3 km

Pláž: Blízká více než 1 km dlouhá oblázkovo-písečná pláž má pozvolný vstup do moře a nabízí možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Pláž je vhodná pro provozování vodních sportů, především windsurfingu. Na krásnou pláž Agiofilli se můžete dostat lodním taxi, případně pěšky.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Pro rodiny s dětmi
Přímo u pláže
Dostupnost vodních sportů

Stravování: vlastní

Bez stravování.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: U domu se nachází malá zahrada s trávníkem, dětským koutkem a posezením s pergolou a grilem. Na zahradě a balkónech je Wi-Fi (od začátku června do konce září). Vedle domu se nachází prostor (klec) pro uskladnění windsurfového vybavení.

Třílůžková studia jsou v prvním a druhém patře. V přízemí se nachází čtyřlůžkový apartmán se dvěma ložnicemi. Apartmány a studia jsou vybavena kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), sprchou, WC, klimatizací (za příplatek) a sejfem. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Z prostorných a zastíněných balkónů je pěkný boční výhled na moře.

Výběr konkrétního čísla pokoje: Přízemí: apartmán č. 2 s bočním výhledem na moře
1. patro: studio č. 7 s bočním výhledem na moře
2. patro: studia č. 10 a 11 s bočním výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


nebyly nalezeny žádné termíny