Theoxenia ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

V případě zájmu o jiný termín ubytování nebo jiný počet nocí v hotelu nás kontaktujte emailem na info@bulgariatour.cz. Připravíme Vám nabídku přímo na míru. Minimální počet nocí pro ubytování je 5, v období květen a říjen 1.

Poloha: Hotel Theoxenia je od krásné písečné pláže vzdálený pouhých 50 m a od městečka Ouranoupoli cca 2,5 km. Menší malebné městečko nabízí kavárny, obchůdky se suvenýry a restaurace. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu Akrathos****. Doporučujeme klientům všech věkových kategorii.

Pláž: Vzdálenost 50 m od písečné pláže s pozvolným vstupem (místy oblázky), lehátka a slunečníky na pláži zdarma, sprcha a šatny. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: U hotelu se nachází krásná písečná pláž, oceněná modrou vlajkou EU, je zde hřištěna volejbal a možnost využítí nabídky vodních sportů, či zapůjčení motorového člunu. Hotel pořádá jednou týdně zábavné večery, např. barbeque, Řecký večer atd. Pravidelné autobusové spojení do městečka Ouranoupolis, Nea Roda nebo Yerissos. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (set 2 lehátak+slunečník).

Kategorie:
Oficiální kategorie A

Check-in pravidla:
Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Další ujednání:
V Řecku je od 1. 1. 2018 zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu - částka se pohybuje od cca 0,5-4 EUR za pokoj a noc dle kategorie ubytování. Od 1. 7. 2020 každý cestující musí nejpozději 48 hodin (od 9.7.2020 nejpozději 24 hodin) před vstupem na území Řecka vyplnit v angličtině a odeslat oficiální elektronický formulář (tzv. Passenger Locator Form - PLF) na vládní platformě https://travel.gov.gr/, kde uvede všechny plánované pobyty, přesuny a kontakty v Řecku. Po jeho vyhodnocení obdrží elektronicky unikátní čárový kód, kterým se musí prokázat při vstupu na území Řecka. Cestující mohou být při vstupu do Řecka podrobeni namátkovým testům na Covid-19. Nevyplnění elektronického formuláře nebo odmítnutí podstoupit namátkový test může být důvodem k odepření vstupu do země.

Stravování: all inclusive

POLOPENZE PLUS – snídaně a večeře formou bufetu s nealkoholickými nápoji, voda v hotelové restauraci. Káva k večeři. Za příplatek ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hotelové restauraci. Neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů.

Doprava: vlastní

Vlastní nebo letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno. Za příplatek lze sjednat transfer z letiště a zpět nebo pronájem vozidla na dobu pobytu.

Ubytování: hotel ***+

2+1 Hotel s nápoji Pokoj Standard

Dvoulůžkové pokoje standard, dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností jedné přistýlky a dvoulůžkové Family pokoje s možností dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon, sat. TV, bezpečnostní schránka, malá lednice, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBL Standard Garden View): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj standard pro max 4 osoby (DBL Standard Garden View up 4 pax): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí • 3 dospělí + 1 dítě.
Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře (DBL Side Sea View): 2 dospělí • 2 dospělí + 1 dítě • 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepci, výtahy, restaurace, kavárna, snack bar u bazénu, venkovní bazény s mořskou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV místnost, parkoviště, dětský klub, dětské animační programy (cizí jazyk), herna, minimarket.


Pořadatelem zájezdu je CK Bulgariatour

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení ve společných prostorách, fotbalové a basketbalové hřiště
  • Ubytování dle počtu zaplacených nocí, stravování dle smlouvy o zájezdu, v případě potíží asistence na telefonu

Cena nezahrnuje

  • Tenisový kurt, masáže
  • Volitelné cestovní pojištění od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, fakultativní výlety a služby, transfer do hotelu a zpět pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu