Studia Janis **


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbená rodinná studia jsou situována cca 100 m od centra Potosu na klidném místě ve dvoře. Vzdálenost od městské pláže je asi 200 m. Autobusová zastávka 100 m. V blízkosti spousta obchůdků, restaurací, barů, kaváren, pobřežní promenáda, pekárna, malý dětský lunapark.

Sport a zábava: Dlouhá písčitá pláž (místy s oblázky) s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek (někdy formou povinné konzumace), hřiště na plážový volejbal. V bezprostřední blízkosti spousta minimarketů, obchodů se suvenýry, restaurací, rychlého občerstvení a zábavy pro děti i dospělé (malý dětský lunapark, pobřežní promenáda s bary). Vodní sporty na pláži v Pefkari za poplatek, vzdálené cca 1 km. Možnost pronájmu automobilu nebo motocyklu.

Speciální akce:
Změna termínu zájezdu zdarma do 60 dní před odletem pro všechny smlouvy o zájezdu uzavřené do 31.1.2021. Bezplatná změna zájezdu u této ubytovací kapacity se týká změny termínu odletu a místa odletu. Změny se řídí podmínkami akce.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 120 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 60 min. busem po ostrově).

Další ujednání:
Garantujeme Vám možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení veškerých plateb uhrazených zákazníkem do 14 dní, a to v případě zákazu cestování a uzavření českých hranic v době vašeho plánovaného pobytu v zahraničí (vláda oficiálně doporučí necestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19).

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY Možnost dokoupení SNÍDANÍ formou bufetu v hotelu Potos. Snídaně osoba 220 Kč/den. Dítě 0-5,99 let v doprovodu 2 dospělých stravování zdarma.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: studia

2+1 Studio

Ve třípatrové budově s vlastním dvorkem a posezením, se nacházejí dvoulůžková studia, některá s možností jedné přistýlky, vybavená kuchyňským koutem s dvouvařičem, lednicí, rychlovarnou konvicí, základním nádobím, sat. TV, vlastním sociálním zařízením a balkonem. Klimatizace je možná za poplatek 5 €/den. Wi-Fi připojení zdarma. Studia se nacházejí v posledním patře bez výtahu.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkové studio (DBL): 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha (při letech na 11/12 dní je mezipřistání v Brně) nebo Brno-Kavala-Brno, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 4/7/10/11/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě