Sarti - Vila Stelitsa (Chalkidiki, Sarti) - letadlo


  • ubytování: vilaubytování: vila
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Ve vile Stelitsa probíhá rekonstrukce všech studií.  Rekonstrukce na sezónu 2020 zahrnuje nové vybavení (nábytek, kuchyňský kout, sociální zařízení). Dále bude v ceně klimatizace, TV, ložní prádlo, ručníky a osušky.  Vila se nachází na začátku letoviska jen 50 m od překrásné písečné pláže s částečně členitým pobřežím. Plážový servis za konzumaci. V bezprostřední blízkosti najdete centrum letoviska s velkým množstvím restaurací, obchodů a barů. První minimarket je vzdálen pouhých 15 m od ubytování a pekárna 150 m.

Ubytování ve vile Stelitsa v letovisku Sarti: studia pro 2- 3 osoby sociální zařízení (WC, sprcha) kuchyňský kout (lednice, vařič, základní nádobí) TV, Wi-Fi připojení klimatizace  ložní prádlo, ručníky a osušky balkon se zahradním nábytkem studia jsou v prvním patře a některá májí boční výhled na moře

Stravování ve vile Stelitsa v letovisku Sarti: Vlastní vaření  nebo možnost zajištění stravování v řecké taverně ARGIRIS, která je vzdálena 200 m od ubytování. Snídaně  (servírovaná - výběr z 12 druhů snídaňových menu) za příplatek 160 Kč/osoba/den Večeře  (výběr z 20 druhů menu - hlavní jídlo včetně přílohy, salát a pečivo) za příplatek 260 Kč/osoba/den Polopenze  za příplatek 420 Kč/osoba/den

Cena pobytu ve vile Stelitsa v letovisku Sarti zahrnuje:  
AKČNÍ CENU NEBO FIRST MINUTE SLEVU 8 % + 2 % PRO VĚRNÉ KLIENTY -  PLATÍ DO ODVOLÁNÍ
letenku Brno - Thessaloniki - Brno veškeré letištní poplatky
transfer autobusem z letiště do místa pobytu a zpět
ubytování,  spotřebu vody a energie
klimatizaci
ložní prádlo a ručníky 
závěrečný úklid
služby delegáta
pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.
 
 
  Cena nezahrnuje pobytovou taxu 0.5  € / noc / studio

Možné příplatky v rámci dovolené v letovisku Sarti: Komplexní cestovní pojištění UNIQA včetně storna 31 Kč/osoba/den
Jednolůžkové studio 580 Kč/noc

Slevy pro dovolenou v letovisku Sarti:   Infant (dítě do 2 let) bez nároku na služby platí 650 Kč bezpečnostní taxu
Spojení 2 turnusů sleva 2 000 Kč z ceny druhého termínu

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2017 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzdych je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!