Sarti - Rezidence MICHALIS ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: kombinovanádoprava: kombinovaná
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rezidence se nachází v klidné části letoviska, do centra cca 500 m - asi 8 min. procházkovou chůzí. Rezidence Michalis patří k nejžádanějším ubytovacím kapacitám v naší nabídce.

Pláž: Sarti nabízí snad nejkrásnější pláže v celém Řecku, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 300 m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (u nových plážových barů), velký výběr vodních sportů za poplatek, plážový volejbal.

letovisko s jedinečnou 3,5 km dlouhou písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře, pláž je vzdálena 300m, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek  (u nových plážových barů) velký výběr vodních sportů za poplatek, plážový volejbal.

Vybavení: Celý komplex je oplocen, což zabezpečuje soukromí klientů, v zahradě rezidence plné květin, palem a subtropické vegetace jsou umístěny houpačky a prolézačky pro děti a hřiště se sítí pro míčové hry, bazén s lehátky, pergola s posezením a krbem, Wi-Fi v objektu bezplatně.

Náš názor: Klidná poloha ubytování s krásnou zahradou a bazénem, vhodná pro všechny generace, velmi oblíbená kapacita, doporučujeme včasnou rezervaci.

Další služby: Jednolůžkový pokoj + 500,- Kč/noc

Upozornění: AUTOKARCena zahrnuje: dopravu autokarem, ubytování a stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně lěčebných výloh a storna 40,- Kč/os./den, připojištění COVID 48,- Kč/os./den, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hoteluLETADLOCena zahrnuje: leteckou doprava, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, ubytování a stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně lěčebných výloh a storna 40,- Kč/os./den), příplatky viz tabulka, připojištění COVID 48,- Kč/os./den. pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio/apartmán a noc – platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu

Poznámka: Poznámka k termínům: Letové časy jsou nezávazně plánovány (časy se mohou změnit, závazné jsou pouze časy uváděné v pokynech na cestu, které zasíláme zákazníkům týden před odletem) takto: odlet z Brna v 01:55 hod.  v noci, odlet z Ostravy ve 03:20 hod. v noci, přílet do Soluně v 06:15 hod. ráno (místního času). Cesta zpět: odlet ze Soluně v 00:15 hod. v noci (místního času), přílet do Brna 01:10 hod. v noci, přílet do Ostravy v 02:35 hod. v noci. Zákazníci tak již v dopoledních hodinách dorazí do letovisek a budou ubytováni a mohou si prakticky celý den užívat dovolenou. Předposlední den dovolené budou zákazníci odjíždět na letiště ve večerních hodinách a odlétat v posledním dnu dovolené 15 minut po půlnoci.Plánované odlety jsou v brzkých ranních hodinách a návraty zpět taktéž v brzkých ranních hodinách. Vzhledem k tomu, že odjezd z cílových destinací na letiště v Soluni je v podvečer předposledního dne zájezdu, nezapočítáváme do počtu nocí  poslední noc. V případě polopenzí  je však zahrnuta v ceně pro Vaše pohodlí snídaně v den příletu a večeře před transferem na letiště v Soluni. Tedy polopenzí je o jednu více než počet nocí. U kombinovaných zájezdů je po příletu snídaně a před odletem večeře.

Stravování: vlastní

Vlastní nebo snídaně, večeře nebo polopenze v místní restauraci (řecká kuchyně - restaurace vzdálena cca 800 m) - snídaně a večeře servírované - výběr z několika menu.

strava  - vlastní nebo polopenze v místní restauraci (řecká kuchyně - restaurace vzdálena cca 800m) – snídaně a večeře servírované – výběr z několika menu.

Ubytování: hotel ***

studia pro 2-3 osoby a 4-lůžková studia (manželské lůžko a patrová postel) s kuchyňským koutem (vařič, lednice, nádobí podle počtu ubytovaných), vlastním soc. zařízením (SWC), balkónem se zahradním nábytkem, SAT-TV a klimatizací (za příplatek 5,- Euro/den).


Slevy

  • Vlastní doprava – 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů – 2.000,- Kč