Rachoni Bay ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbený hotel leží v klidném prostředí městečka Skala Rachoni přímo u písečné pláže. Vzdálenost od hlavního města Limenasu je 12 km, do městečka Prinos je cca 4 km. Mezi oběma městy funguje autobusové spojení. Doporučujeme také navštívit původní horskou vesničku Rachoni vzdálenou asi 5 km. Minimarket cca 50 m od hotelu. Doporučujeme hlavně rodinám s malými dětmi nebo párům ke klidnému odpočinku. V letovisku je několik restaurací, cukrárna, snack bar, menší veřejné dětské hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Pláž je písečná s velmi pozvolným vstupem, vhodná také pro velmi malé děti. Lehátka a slunečníky na hotelové pláži zdarma. Sprcha na pláži. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: V blízkosti jsou tenisové kurty za poplatek, nedaleko na pláži vodní sporty za poplatek. Možnost pronájmu auta nebo motocyklu prosřednictvím delegáta CK.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 80 min. (20 min. z letiště do přístavu, 40 min. trajekt na ostrov, 20 min. busem po ostrově).

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek program All INCLUSIVE LIGHT - snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Neomezená konzumace rozlévaných místních nealkoholických nápojů (10:30–22:00 hod.), ouzo, rakie, červené a bílé víno, čepované pivo, frappe, instantní káva, čaj, zmrzlina pouze během oběda (13:00-14:30 hod.). Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb. Cena All inclusive light - dospělý 400 Kč/den, dítě 4-13 let 200 Kč/den.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokojů:
Dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky a třílůžkové pokoje po rekonstrukci, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, sat. TV, malá lednice a klimatizace pro klienty CK Bulgariatour zdarma, balkon. Některé dvoulůžkové pokoje jsou s výhledem na moře, třílůžkové jsou s výhledem na hory. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Na vyžádání s předstihem také možno zajistit jednoložnicový apartmán pro 4 osoby (obývací pokoj s kk + ložnice) nebo dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami (palanda).

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, TV místnost, sladkovodní bazén s dětskou částí, jídelna, bar u bazénu s posezením, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Wi-Fi připojení v prostoru u recepce zdarma. Trezor za poplatek 15 €/pobyt.


Pořadatelem zájezdu je CK Bulgariatour

Cena zahrnuje

  • Ubytování 7 nocí, stravování dle ubytování, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku,

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě