Perrisa - Filoxenia **


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rodinný apartmánový hotel se 2 budovami a bazénem je doslova schovaný ve vilové zástavbě. Příjemnou atmosféru okolo bazénu vytváří barevné květiny, 2 vzrostlé stromy a keře. Na pláž se dostanete po místních komunikacích asi za 4 minuty. Vedle studií stojí obchod s potravinami.

Vzdálenosti Pláž: cca 300 m.
Centrum: cca 150 m.

Pláž: Krásná a dlouhá pláž s černým hrubším pískem a kamínky je vzdálena cca 300 m. Můžete si zde pronajmout slunečníky a lehátka, provozují se zde vodní sporty. Pláž získala ocenění modrá vlajka EU. Na pláž navazují další pláže jako Perivolos a Agios Georgios. Pláž Kamari je snadno přístupná lodním taxíkem.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,5 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Rodinná atmosféra

Soukromí

Milý personál

Stravování: vlastní

Bez stravování. Možnost dokoupení kontinentální snídaně.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V hotelu je recepce, venkovní bazén, bar u bazénu, lehátka a slunečníky, Wi-Fi v prostoru recepce a bazénu. U hotelu je místo k zaparkování.

Jednoduše vybavená 2lůžková studia jsou v 1. patře a přízemí. Z přízemí je výhled na bazén a ostatní studia. Balkóny v patře směřují do okolní zástavby, na pohoří Mesa Vouno a bazén. Součástí vybavení je sprcha, WC, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky) a stropní ventilátor. Klimatizace a sejf jsou za příplatek. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje:

Přízemí - pokoje č.3 a 9


1.patro - pokoje č.11 a 12 s výhledem do okolí hotelu


Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.