Barbati - Pantokrator ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Pantokrator se nachází severovýchodně od města Korfu v Barbati, v jedné z nejmalebnějších vesnic na ostrově Korfu, uprostřed úpatí impozantní hory Pantokrator. Tento stylový hotel nabízí jemnou směs moderního designu a tradičního řeckého ostrovního stylu Korfu. Pantokrator Hotel je postaven v typickém středomořském architektonickém stylu, kde jsou amfiteátrně zasazeny do bloků pokojů. 102 pokojů je v butikovém stylu, každý s vlastním jedinečným charakterem. Vzdálenost od letiště cca 13 km.

Pláž: 300 m do areálu pláž Barbati, oceněná světově ekoznačkou Modrá vlajka. Lehátka a slunenčíky na pláži za poplatek. Za poplatek vodní sporty (vodní lyžování, parasailing, ringo, banán, kanoe, potápění atd.).

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Standard Sea View: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj Superior Sea View: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.

Karty: Visa – MasterCard – Maestro

Kategorie: Oficiální kategorie B.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně (7:30-10:00) formou bufetu, večeře je podávána formou 5ti chodového menu.

Ubytování: hotel ***

Standardní dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (DBL Sea View), manželská postel nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby)), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, balkon nebo terasa s výhledem na moře. Dětská postýlka na vyžádání. Standardní pokoje se nacházejí v prvním bloku komplexu. Dvoulůžkové pokoje Superior s výhledem na moře (DBL Superior Sea View), pokoje po rekonstrukci, manželská postel nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby)), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka, zařízení na přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa s výhledem na moře. Dětská postýlka na vyžádání.

Vybavení: Vstupní hala s 24hod. recepcí, směnárna, lobby bar, hlavní bar, restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén se sladkou vodou s dětskou pláží, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, parkoviště. Bankomat 50 m od hotelu.


Pořadatelem zájezdu je CK Bulgariatour

Cena zahrnuje

  • Fitness, stolní tenis, osušky (ručníky) k bazénu jsou k dispozici v baru u bazénu od 10:00 do 18:30 za zálohu 10,-€, vratnou při vrácení ručníku