Paleochora - FILOXENIA ***+


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dvoupatrová vilka rodinného charakteru stojí v postranní uličce, nedaleko centra letoviska, kde jsou obchody a taverny (cca 150 m). Od krásné písčité pláže je ubytování vzdálené cca 80 m.

Vzdálenosti Pláž: cca 80 m Centrum: cca 150 m

Pláž: Krásná písečná pláž je od vilky vzdálená cca 80 m. Na pláži si lze za poplatek pronajmout slunečníky a lehátka.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro studia/apartmány všech kategorií. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Ideální poloha kousek od centra
V blízkosti písečné pláže
Rodinná atmosféra

Stravování: vlastní

Bez stravování.

Ubytování: studia

Ve vilce jsou k dispozici dvoulůžková studia v přízemí, s výhledem do zahrady, nebo do školního dvora. Studia v prvním patře mají výhlede do školního dvora. Některá studia mají možnost přistýlky. Apartmán ve druhém patře je koncipován až pro 5 osob, má boční výhled na moře a do školního dvora. Všechny pokoje jsou zařízeny v řeckém stylu, mají vlastní koupelnu s WC, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizaci (za poplatek), trezor (zdarma), fén. Pevná lůžka jsou formou manželské postele (není možnost oddělených lůžek), rozměr je 190 x 140 cm. Ve vile je k dispozici Wi-Fi připojení (zdarma), možnost vyžádání dětské postýlky (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: č. 1 - Studio 2(+0) - první patro, výhled na školní areál
č. 2 - Apartmán 2(+3) - druhé patro, zastíněný boční výhled na moře
č. 9 - Studio 2(+1) - přízemí, výhled na školní areál
č. 10 - Studio 2(+0) - přízemí, výhled do dvora a na sousedící Manos Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


nebyly nalezeny žádné termíny