Asprovalta - Avaton Luxury Resort


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V městečku Asprovalta, která je vzdálené 2 km od letoviska Nea Vrasna, nabízíme hotel Avaton Luxury Resort. Dvoupatrový hotel, který byl otevřen v roce 2020, je vyjímečný svým moderním stylem, pohostinskou péčí, luxusem a speciálně navrženým interiérem. Od prostorné písečné pláže se nachází 200 m. Plážový servis je za konzumaci. Od centra městečka Asprovalta je vzdálen 800 m.  Součástí hotelu jsou dva venkovní bazény. Bazén se sladkou vodou má zabudovaná dvojitá lehátka a ideální uspořádání prostoru bazénu doplňuje elegantní a funkční bar s přístupem z vnějšku i zevnitř bazénu. Hosté si tak mohou vychutnat svůj drink nebo koktejl ve chvíli jedinečné relaxace. Druhý bazén je se slanou mořskou vodou, masážními lehátky a vířivkou.  Pokoje v hotelu Avaton Resort jsou vybavené do nejmenších detailů. Estetika a funkčnost tedy mají vždy první slovo, aby vytvořily ideální prostředí pro vaši dovolenou a nabídly vám vše, co potřebujete. Z tohoto důvodu najdete v pokojích potřebné domácí spotřebiče, kuchyňské vybavení a také toaletní potřeby. Možnost ubytování zde mají osoby od 14 let, proto si můžete užít v hotelu Avaton Resort klid, pohodu a odpočinek bez dětského křiku.

Ubytování v hotelu Avaton v letovisku Asprovalta: nadstandartně zařízené pokoje pro 2–4 osoby 
kuchyňský kout  (lednice, varná deska, varná konvice, základní nádobí)
sociální zařízení (WC, sprcha, fén), ručníky a osušky, osušky k bazénu i na pláž
satelitní TV, Wi-Fi připojení, klimatizace, moskytiéra 
venkovní bazén se slunečníky a lehátky, masážní lehátka, vířivka
balkón se zahradním nábytkem

Stravování v hotelu Avaton v letovisku Asprovalta: Snídaně formou bohatého bufetu se podávají přímo v hotelu - snack bar, která je v ceně.
Možnost zakoupení obědů na místě - výběr z jídelního lístku.

Cena dovolené ve hotelu Avaton v letovisku Asprovalta zahrnuje: letenku se společností Ryanair - let Bratislava - Thessaloniki -Bratislava
v termínu 1.6. -11.6. a 3.6.-11.6.  je odlet z Bratislavy a přílet 11.6. již do Brna nebo Ostravy veškeré letištní poplatky transfer  z letiště do místa pobytu a zpět ubytování v hotelových pokojích pro 2-4 osoby  snídaně formou bufetu pobytovou taxu služby  delegáta pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb. Garantujeme možnost okamžitého odstoupení od Smlouvy o zájezdu bez stornopoplatku a vrácení uhrazených prostředků do 14 dní, a to v případě zákazu cestování (vláda oficiálně neumožní cestovat do cílového regionu dané země z důvodů pandemie Covid-19) a uzavření českých hranic.

Počasí na poloostrově Chalkidiki: Řecko je nejjižněji zasahující evropský stát. Počasí na poloostrově Chalkidiki je typické středozemní s horkými a suchými léty a mírnými, převážně deštivými zimami. Vzhledem k severnější poloze jsou teploty celkově trochu nižší a rozdíly mezi maximem a minimem jsou větší. Například v letních měsících  dosahují průměrné teploty přes 30ºC, v lednu a únoru je průměrná nejnižší teplota jen 1 ºC. Stejně tak jsou větší rozdíly mezi dnem a nocí. Letní počasí v Řecku se dá charakterizovat slovy „horko a jasno“. Pokud v létě prší, jedná se převážně o odpolední bouřku, která trvá maximálně několik hodin a osvěží vzduch. Delší období deště v Řecku v létě téměř neexistuje. Statistiky uvádějí cca 300 slunečních dní v roce. Například v létě roku 2021 bylo přes noc 31ºC a přes den až 42 ºC. Nejkrásnější je Chalkidiki na jaře, kdy vše kvete a vzduch je prosycen krásnou vůní a ještě není oblast plná turistů. Daní za to je však poněkud studenější moře a chladnější teploty ve večerních hodinách.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

VIDEO:

Doprava: letecky

Letový řád:  
LET BRATISLAVA - THESSALONIKI - BRATISLAVA
Odlet Bratislava  19:20 hod., přílet zpět 14:25 hod.