Lixouri - NANA


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vilka stojí ve svahu nad mořem, stranou všeho ruchu a je obklopena olivovými sady. Hlavní přístupová cesta vede prudším kopcem od komplexu Apolafsi. Nejbližší malá písečná pláž je vzdálena cca 520 m. Budete-li dále pokračovat směrem na jih, naskytne se vám řada dalších možností ke koupání. Nejkrásnější koupání je však na pláži Lepeda, která je od vilky vzdálena asi 20 minut chůze. Centrum města Lixouri je dostupné také za cca 20 minut.

Vzdálenosti malá pláž: cca 520 mp
pláž Lepeda: cca 1,5 km
Lixouri: cca 1 km

Pláž: Nejbližší malá písečná pláž je před komplexem Apolafsi. Nejkrásnější koupání je však na pláži Lepeda, která je od vilky vzdálena asi 20 minut chůze.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Úžasný výhled na moře
Možnost využívání bazénu v hotelu Apolafsi
Klidné prostředí

Stravování: snídaně

Bez stravování. Doporučujeme připlatit si bohatou snídani podávanou formou bufetu v komplexu Apolafsi (vzdálenost cca 450 m). Na místě je možné objednat také obědy a večeře, které jsou servírované a vybírají se z jídelního lístku. Jídlo si můžete vychutnat v restauraci nebo na terase s okouzlujícím výhledem na moře.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Velmi pečlivě udržovaná zahrada s palmami a květinami, dále parkoviště. Hosté mohou zdarma využívat bazén, vč. lehátek a slunečníků v nedalekém komplexu Apolafsi .

Prostorná třílůžková studia jsou situována v prvním patře a ze zastíněných balkonů mají okouzlující panoramatický výhled na celý záliv. Studia jsou vybavena koupelnou se sprchou a WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (zdarma), Wi-Fi připojením a TV. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje: 1. patro: studia č. 3 & 4 s výhledem na moře Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


nebyly nalezeny žádné termíny