Messonghi - Hotel Apollo Palace Alexandria Club *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v letovisku Messonghi, cca 20 km od letiště. Celý komplex je postaven v řeckém stylu a je tvořen dvoupatrovými vilkami, jež jsou rozmístěny v krásné zahradě plné zeleně, květin a olivovníků. Obchůdky, bary a taverny jsou vzdálené cca 350 m v městečku Messonghi a cca 700 m v letovisku Moraitika. Autobusová zastávka a bankomat se nacházejí nedaleko hotelu. Hotel je vzdálen cca 70 m od písčitooblázkové pláže .
Adresa hotelu: Messonghi, 49080 Corfu, Greece

Pláž: Písčitooblázková pláž je vzdálená cca 70 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA, plážové osušky za vratný depozit (5 EUR), vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Prostorný hotelový areál je rozdělen do dvou částí - pro rodiny s dětmi a pouze pro dospělé. V části pro rodiny s dětmi se nachází dva bazény s oddělenou dětskou částí, dva bary u bazénu, v této části také probíhají mezinárodní animační programy pro děti i dospělé. V klidné části pouze pro dospělé mohou klienti využívat bazén, dvě vířivky a bar u bazénu. Dále má hotel vstupní halu s recepcí, restaurace, à la carte restauraci, diskotéku, dětské hřiště a dětský klub.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénů a v zahradě, basketbalové hřiště, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, boccia, fitness centrum, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, sauna, masáže, kadeřnictví, manikúra, pedikúra.

Sport a zábava: Animační program: Karcoolčin dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy pro děti i dospělé
Ani v tomto hotelu nebude v létě 2022 chybět Karcoolka za doprovodu našich animátorů. Pro Vás a Vaše děti bude připraven pestrý program plný zábavy, legrace a aktivní relaxace. Zapojte se, zasportujte si, zatančete si či zasoutěžte si, v paletě nejrůznějších českých i mezinárodních aktivit si jistě vyberete tu svou. Pro Vaše děti tu je navíc Karcoolčin dětský klub. Zábavné večerní programy a představení v mezinárodním podání Vám pak zpříjemní již tak krásný večer.
Animační sezona: 15.6. - 11.9.2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Hotelový komplex s příjemnou rodinnou atmosférou, zasazený do nádherné rozkvetlé zahrady, se nachází pouze pár kroků od písčitooblázkové pláže s křišťálově čistým mořem. Kombinace kvalitních služeb a výborné polohy hotelu nedaleko od nákupních možností je zárukou výjimečné dovolené pro klienty všech věkových kategorií. Ubytování ve vkusně vybavených pokojích, krásná zahrada, klidný bazén s vířivkou pouze pro dospělé, ale i dětský bazén a velké hřiště pro děti, to jsou jen některá z největších lákadel tohoto hotelu.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 4 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v hlavní restauraci (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:30 h), občerstvení během dne formou pozdní snídaně od 10:00 do 12:00 h, snacku od 12:00 do 18:00 h, zmrzliny od 10:00 do 18:00 h, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v barech v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Elegantně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.