Makryammos ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rozlehlý uzavřený komplex bungalovů Makryammos Bungalows je situován ve svahu v překrásné zeleni nad krásnou písčitou pláží Makryammos. Pláž Makryammos s bílým pískem patří k nejkrásnějším na ostrově Thassos. Okolní příroda je jednou ze vzácných přírodních krás, která zůstala nedotčena časem. Rozšiřování a rekonstrukce komplexu nenarušila první dojem návštěvníka o panenském ráji.

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Resort se skládá z hlavní budovy a řady dalších budov a bungalovů. Bungalovy jsou rozmístěny ve vzdálenosti 0-300 m od pláže. Cena za plážový set (2 lehátka+slunečník) 10 EUR/den pro ubytované Superior a Deluxe pokojích, 8 EUR/den pro ubytované v pokojích Hillside.

Sport a zábava: Hotel pořádá animační programy a večery s živou hudbou. Hřiště na plážový volejbal. Do hlavního města ostrova Thassos (Limenas) jsou to cca 2 km. V Limenasu můžete navštívit řadu místních taveren, restaurací, projít se po promenádě se spoustou obchůdků nebo si prohlédnout archeologická naleziště a agoru s vykopávkami, místní muzeum nebo vystoupat k akropoli a navštívit antické divadlo. Pro děti je blízko starého přístavu také malý lunapak. Do Limenasu se můžete dostat procházkou nebo využít taxi.

Kategorie:
Oficiální kategorie A

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 90 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 30 min. busem po ostrově).

Předpokládaný letový řád:
Předpokládaný letový řád: linka QS 2208/9, Praha 11:00 - 14:05 Kavala 14:55 - 16:20 Praha. Časy LT.

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu v hotelové restauraci v centrální budově. V restauraci vyžadován dress code.

Doprava: letecky

Letecká společnost Smartwings. Povolená hmotnost zavazadla max. 23 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Dítě do dvou let věku může přepravovat jedno odbavené zavazadlo do hmotnosti 10 kg. Slučování zavazadel není povoleno.

Ubytování: hotel ****

Klimatizované standardní dvoulůžkové pokoje (pokoje Hillside) v bungalovech, rekonstrukce proběhla v roce 2017, s možností jedné přistýlky. K dalšímu vybavení patří vlastní soc.zařízení, vysoušeč vlasů, sat. TV, lednice, telefon, bezpečnostní schránka zdarma a terasa. Dětská postýlka na vyžádání za poplate 5 EUR/den-platba na místě. Dále k dispozici pokoje Superior (vzdálenost k pláži max 250 m, pro max 4 osoby) a pokoje Deluxe (vzdálenost k pláži max 100 m, pro max. 3osoby). V pokojích Superior a Deluxe je Wi-Fi připojení zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj Hillside (DBL Hillside): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + infant. Dvoulůžkový pokoj Superior (DBL Superior): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj Deluxe (DBL Deluxe): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, recepce, lobby bar, pool bar, beach bar, taverna, restaurace A la carte, bazén pro děti i dospělé, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, TV místnost. V hotelovém komplexu, který se skládá z hlavní budovy a 40 bungalovů umístěných v rozlehlém přírodním areálu (30 akrů) je k dispozici celkem 206 pokojů. V hlavní budově je recepce, různé společné prostory a mini market, který je během letní sezóny otevřen po celý den. Hlavní budova spojuje hotelovou hlavní restauraci "Dioskouri" a bar "Nymphes". Je zde kancelář, minimarket a společné místnosti, kde je přístup k satelitní televizi a Wi-FI bezdrátové připojení k internetu. Mini market je vybaven všemi potřebnými produkty pro letní pobyt.


Cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu Praha-Kavala-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/14 nocí, trajekt a transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • Wi-Fi připojení v areálu recepce, basketbalové hřiště

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S+P od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu a s připojištěním proti COVID-19, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Kulečník, stolní tenis, tenis, plážový volejbal, fotbalové hřiště, masáže, hlídání dětí (na vyžádání)